Şimdi Ara

iphone 6 olumsuzlukları nelerdir? cok kararsızım yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6 almayı düşünüyorum belli başlı olumsuz yorumlar görüyorum yok herşey paralı, yakında iphone 6 çöp olcak, ios u düşük vs,. ilk defa iphone kullanacağım zor mudur kullanımı genel olumsuzlugu nedir anlayanlar yardımcı olup bilgilendirirse sevinirim

• YAKINDA ÇÖP MÜ OLACAK ?
  • Bi olumsuzlugu yok 8.3 kullaniyorum . Gonul rahatligi ile al. 6s 3500 den assagiya cikmicak fiyat
  • Abi vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Abi vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında
    Çok ilginç. Her model bir çok haksız eleştiriye maruz kalıyor ama gün geçtikçe "o model bir başkaydı" modu oluşuyor insanlarda.
    Sanırım bu durum sadece bizde böyle çünkü ne istediğini bilen ve iPhone 6 kullanan bir insanın bu söylentileri çıkardığını hiç sanmıyorum.
    Kullanmayıp konuşan bizim milletten başka kimse olamaz, inanmıyorum.

Hiç teknolojiden anlamayan tanıdıklar bile günlük hayatımda bana iPhone u kötülüyor. Yıllardır kullanmasam inanacağım o kadar ciddi ve ilginç bir durum.

Kardeşim, yıllardır hemen her modeli kullanmış biri olarak iPhone un ölüsü bile yeter diyorum. Bu kadar net.
    Hangisine bütçen yetiyorsa onu al ve kullan. Ne istediğini bil yeter ki.

• İosu dusuk ne demek ya
  • Belli başlı android amirallerini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim en baba android modifiye edilmiş şahindir iphone serisi ise telefon dünyasının lamborghinisi bunu bu kadar net söyleyebilirim . Gerek yazılım gerek tasarımı ile sürekli bi adım önde . Zaten ikinci el fiyalarına bakınca direkt belli ediyor . Daha yeni çıkan s6nın 2.eli 1800 gibi rakamlara satılırken 8 ay önce çıkmış iphone 6 hala 2100-2200 bandında
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Aslında ilginç değil. iPhone 4 kasasından sonra tasarımda sürekli geriye gittiler. Örneğin iPhone 5 kullanıcısı olmama rağmen iPhone 4'ün kasasını daha başarılı buluyorum. iPhone 6 tasarımına yorum dahi yapmayacağım.
  • Bayramda bari trollemeyin su forumu
  • Android'de her şey bedava mıymış? :D
  • Nefes alarak ekrana bakmak 49kuruş, su içerek bakmak 99kuruş ya ne sandın. Bangi camping yaparken selfie çekmek ateş pahası onu söylemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Nefes alarak ekrana bakmak 49kuruş, su içerek bakmak 99kuruş ya ne sandın. Bangi camping yaparken selfie çekmek ateş pahası onu söylemiyorum.
    Alıver gitsin. Az önce kuzenimin iPhone 6'sını bi elime aldım ve dedim ki,

Apple, olmuş bu.
  • Bunun iosu az olmuş suyundan da koy
  • kadir462 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bazılarınız sert elestiri yapmıslar dedigim gibi ilk defa iphone kullanıcam.bu söylediklerim sagdan soldan duyduklarım yoksa ben hep iphone u 1 numara olarak görmüsümdür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir462

Arkadaslar bazılarınız sert elestiri yapmıslar dedigim gibi ilk defa iphone kullanıcam.bu söylediklerim sagdan soldan duyduklarım yoksa ben hep iphone u 1 numara olarak görmüsümdür .

Bu görüşünüzü devam ettirebilirsiniz ,iPhone 6 gayet yeterli bir cihazdır
  • iPhone 6 da bir olumsuzluk yok, neyini söyleyelim kardeşim ? iPhone 6 alamayan, Android telefonu iki kurcaladımı kendini Hacker sanan, özgürlükten bahseden ama güvenliğe hiç değinmeyen, tüm gün kafa önde eğik telefon kurcalayan ve kaliteye değil de korsana dikkat eden kullanıcıların söylemlerinden etkilendiysen gidip başka marka ve model telefona bakabilirsin. (İşi gereği Android telefon kullanan yada kullanmak zorunda olanları kastetmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

iPhone 6 da bir olumsuzluk yok, neyini söyleyelim kardeşim ? iPhone 6 alamayan, Android telefonu iki kurcaladımı kendini Hacker sanan, özgürlükten bahseden ama güvenliğe hiç değinmeyen, tüm gün kafa önde eğik telefon kurcalayan ve kaliteye değil de korsana dikkat eden kullanıcıların söylemlerinden etkilendiysen gidip başka marka ve model telefona bakabilirsin. (İşi gereği Android telefon kullanan yada kullanmak zorunda olanları kastetmiyorum)
    dünyanın en iyi makinesi şu anda iphone 6 dır
  • Oradan buradan duyduklarına inanma
  • Senelerdir samsung un hep üst modellerini kullandım ve ilk kez 1 ay önce apple cihazı olarak iphone 6 plus aldım ve telefonu elime alınca dedimki ben şimdiye kadar telefon kullanmıyormuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir462

Ne duyarsan duy da, hiç telefon ehliyeti diye birşey duydun mu? Araba değilki bu, alt tarafı telefon. Gözünde büyütme. "Yeni dizüstü alacağım, kullanması zor mu" gibi bir soru seninkisi. O yüzden sert eleştirisi gelmesi normal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.