Şimdi Ara

iPhone 6 ön cam tozlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon iki günlük. ekranın üstü tozlanıyor filan. sizce jelatin alayım mı? türksel 50 lira dedi ve bana pahalı geldi açıkçası.

• Bende siyah 6 kullaniyorum on cam toz topluyordu 40 liraya film aldim taktim turkcellden. Ekrani tamamen kapatmiyor kenarlarda 2 mm kadar bosluk kaliyor ekran oval oldugundan daha genisini yapamamislar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 alıp 50 lirayı pahalı buluyorsanız satın o cihazı.

Fazla bile...
  • 50 lira çok n11 de 3 tanesi 20 tl normal jelatinin alın takın. Bildiğinizde toptan kılıfcı satan tarzında yerler varsa ordan tanesini 3-5 tlye alabiliyosunuz hatta 10 tlye kendileri takıyolar. Herşeyin bir ederi var naylon parçasına 50 tl verilmez.Ayrıca o kırılmaz cam filimleride çok kalın ve çabucak sararıyo ben hiç sevmiyorum normal jelatin daha kullanışlı ve ucuz son 3-4 yıldır her telefonuma çinden 15- 20 tane getirttiriyorum tek sefer ayda bir de değiştiririm çizildikçe.
  • Ben hiç bir telefonda jelatin kullanmadım ve kullanmamda gerek yok. Toz falanda tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Ben hiç bir telefonda jelatin kullanmadım ve kullanmamda gerek yok. Toz falanda tutmuyor

• Jiletin nedir arkadaş ya

• 2 gunluk telefonda
    toz tutma olur az da olsa statik elektrik vardir cebindeki kucuk tozlar bile yapisir ustune belli bi sure sonra toz tutmaz hale gelir,ekran filmiyle alakali degil olay,yeni cihaz oldugu icin

• jelatin değilde temperli cam taktırmanı tavsiye ederim. jelatin için 40 TL çok fazla. Temperli camın hakkı da 20TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.