Şimdi Ara

iphone 6 plus A1522 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar zor ugraslar sonucu 1 hafta geceleri sırada bekleyerek en sonunda arkadasım 1 tane silver 16 gb plus bulmus ve aldırdım eleman heryerde çalsırı demiş modeli A1522 sizce türkiyede calsırımı bu emin olamadım

• Model önemli değil sim lock olmaması önemli.
    Nereden almış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen modeli değil sim lock olmaması önemli
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Newyorktan almis elemana 5 kere sordum dedi calisir demis ama 2 gun sonra gorucez bakalim.
    Dun gittignde heryerde caliasan iphone yarin gelicek demislerdi

• bende sizin telefonun ayni modelininden sipraris ettim.iphone 6 plus simfree modeli icin amerika apple store larda A1522 modelini veriyorlar.telefonum su anda memlekette ve bende baska sehirde oldugum icin deneyemiyorum.bu da benim icimi eritiyor. Siz telefonunuzu takar takmaz sebekeyi gördü mü?sim free diye verilen cihaz modeli A 1522 gercektenden de dogru mu?benim cihazimin kutusunu kardesim acti sim kart yuvasindan t mobile in sim karti cikmis .kardesim samsung kullanicisi oldugu icin kendi sim kartini takip deneyemedi.haftaya memlekete gidip kendi sim kartimda deneyecegim ancak o zamana kadar bekletmek beni cildirtiyor.Amerikadan alan kisiye de bin kere tembihledim simfree almasi gerektigini.Almis oldugu apple store cihaz icin simfreedir demia ama sim kart yuvasini acar acma t mobile hatti cikmasi midemi bulandirdi.

• vkn_8785 V kullanıcısına yanıt
    tmobile çıktıysa eğer değildir hocam maalesef.
  • vkn_8785 V kullanıcısına yanıt
    Önemli olan cihazın full price olarak alınmış olması. Cihaz full price olarak alındığı zaman zaten cihazı aktifleştirdikten sonra sim kilidi açılıyor. Ayrıca Apple'ın sim kilitli cihazları ile sim kilitsiz cihazları arasında model farkı yoktur yani donanım olarak aynıdır ve sim kilit olayını Apple'ın yazılımsal sistemi belirler. Eğer cihazı 199$ gibi bir fiyatla aldıysanız sim kilitli gelir normalde, fakat Verizon'ın cihazları sim kilitsiz gelmektedir orada ki bir yasa gereği. Eğer 649$ gibi bir fiyata alırsanız cihazı, o zaman operatör farketmeksizin cihaz sim kilitsiz olacaktır. Cihazı ilk aldığınızda sim kilitli gelecektir fakat ilk aktive ettiğinizde cihazın sim kilidi kaldırılacaktır. Bu cihazların her ne kadar yanında sim kart verilse de ilk aktive yapıldıktan sonra bu sim karta bir daha gerek kalmamaktadır, bundan sonra telefonun ömrü boyunca cihaz sim kilitsiz olmuştur çünkü. Son olarak bu cihazların tek farkı yanında sim kızağı çıkartıcı verilmemektedir fakat iğne zaten aynı işi görüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV 4.Nesil 32GB (A1625)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkn_8785

bende sizin telefonun ayni modelininden sipraris ettim.iphone 6 plus simfree modeli icin amerika apple store larda A1522 modelini veriyorlar.telefonum su anda memlekette ve bende baska sehirde oldugum icin deneyemiyorum.bu da benim icimi eritiyor. Siz telefonunuzu takar takmaz sebekeyi gördü mü?sim free diye verilen cihaz modeli A 1522 gercektenden de dogru mu?benim cihazimin kutusunu kardesim acti sim kart yuvasindan t mobile in sim karti cikmis .kardesim samsung kullanicisi oldugu icin kendi sim kartini takip deneyemedi.haftaya memlekete gidip kendi sim kartimda deneyecegim ancak o zamana kadar bekletmek beni cildirtiyor.Amerikadan alan kisiye de bin kere tembihledim simfree almasi gerektigini.Almis oldugu apple store cihaz icin simfreedir demia ama sim kart yuvasini acar acma t mobile hatti cikmasi midemi bulandirdi.

Dogru telefonu almissiniz. Iciniz rahat etsin.
    Telefonu acmadan t- mobile sim i cikarip kendi sim kartinizi takin. Gule gule kullanin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar, sizlere yapmis oldugunuz bilgilendirme icin sonsuz tesekkur ederim.gercekte yüregime su serpildi.

• Dubaiden getirtecegim 6 plus için model numarasi oneriniz var mı. Burada çalışacak olan hangi modeldir. Ve dubaiden amerika ya da Avrupa için üretilmiş bir model bulabilir miyim. Hangi Modeller türkiyede aktif şekilde çalışır.

• iyi günler. amerikadan iphone 6 plus lock t-mobile telefon almak gibi bir hata yaptım bilmeden. sorun şu burada 420 tl ye unlock yapabileceklerini söyledi bir kaç telefon tamircisi.yalnız apple müşteri hizmetleriyle görüştüğümde telefon modelim A1522 olduğu için kesinlikle türkiyede hat desteği alamyacağım söylendi. acaba türkiyede A1522 iphone 6 plus kullanan birileri var mı avea vodafone veya turkcell hattıyla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spak07 -- 2 Eylül 2015; 17:17:47 >
  • Arkadaşlar ben Arabistan dan aldım a1522 modeli 5 6 aydır da kullanıyorum bi sıkıntı olmadı pasaporta da işlettim takır takır kullanıyorum sadece garanti de bi sorun oluyormus galiba apple müşteri hizmetleri tam kapsamlı değil garantisi dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.