Şimdi Ara

İphone 6 plus arıza nasıl çözeriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon bir yakınıma ait ekran çatlagı sebebiyle cihazı tamirciye vermiş adam becerememiş ve anakart arızası var diyerek cihazı iade etmiş
    bende komple söktüm anakartı tinerle yıkadım fırçaladım sonra tam bütün vidaları takmadan bi deneme yapayım dedim ekran geldi sonra tamamen topladım fakat ne yaptıysam tekrar çalıştıramadım işden anlayan bi uzman yardım edebilirmi sorun nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartı neden tinerle yıkama gereği duydunuz ki? sadece ekran çatlagı vardı demişsiniz. toplamadan önce çalıştırmayı başardıysanız eğer vidaları yanlış yerlere takmıs olabilri yada bgalantılardan birisini yanlıs yere takmıssınızdır. baglantıları kontrol edin tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

anakartı neden tinerle yıkama gereği duydunuz ki? sadece ekran çatlagı vardı demişsiniz. toplamadan önce çalıştırmayı başardıysanız eğer vidaları yanlış yerlere takmıs olabilri yada bgalantılardan birisini yanlıs yere takmıssınızdır. baglantıları kontrol edin tekrar
    Cihazın geçmişini bilmiyorum tamirci anakart bozuk deyince bende çözümü onda aradım çünkü ne yaptıysam çalıştıramadım ekran ve anakartın saglam oldugu belli ama defalarca denedim yanlış yapacak pekde olayı yok herşeyin yeri belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.