Şimdi Ara

iPhone 6 Plus Ekran Kirildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size böyle bir fiyat bicmeleri çok acayip geldi bana nedense. Kullanıcı hatası değişim ücreti olrak 300 tl falandır. Zira arkadas ta ekran kırıklığından ip6 için 2 hafta fln uğraşıp randevu aldıktan sonra zorlu ya gidip 300 tl karşılığında tek sefere mahsus olmak üzere ücretsiz değişim yapıldı. Değişim yapılan cihaz ise refurbished değil swap cihazdı. Türkiye de refurbished yasak zaten. Sana neden ve nasıl o fiyatı söylemişler hala anlamış değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

6 her zaman daha iyidir bu cihaz hem büyük hem narin bende apple kullanıyorum ama kusura bakmasın kimse büyük ekran işini samsunga bırakıcaksın note 4 olmuş mesela ama bu 6+ tam bir çöp

Ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kotu olmus hocam gecmis olsun :/

• Ilgilenen ve cevap veren herkese tesekkur ederim,
    Bugun Akasya Apple store'a gittim ve gecen seferki gittiklerimden farkli bir geniuos la gorustum her seyi bastan anlattim ekranim kirildi ne yapmam lazim diye;oglen 11-12 arasinda gittim baya bostu ve baya ilgilendi ordaki ilgili genious ve ilk defa randevum olmadan telefonumu aldilar arka tarafa goturdu ve 2dk sonunda telefon degisimi yapilmasi lazim yeni ekran takildiginda ekran yerine oturmaz dendi ve zaten kasasida baya hasarliydi. Sonra tamam degisim yapilsin dedim ve bununla ilgili olarak durumunuz acil sonucta dedi ve kendisi bana randevu ayarladi orda 4 saat sonrasina. Yani ordaki denk geldiginiz geniuos a gore islemleriniz cok kolay olabiliyor. Her saat basi randevu almak icin bekleyip veya gece 12 de almayi beklemek yerine oraya gittim ve kendileri bana randevu ayarladilar. Daha once 8-10 tane geniuosla gorustum Zorlu da ve Akasya'da hic boyle bi sekidle yardimci olmamislardi.
    Sonrasinda degisim icinde randevu saatim geldiginde arkadasla gorustum bu 279tl veya 300 tl herkesin farkli okudugu veya izledigi olayida anlattim sonra bizim boyle bi hizmetimiz yok tek seferlige mahsusda sadece ekran degisim ucreti alinip telefon degistirmiyoruz dendi ve baska genious gelmesini istedim 2-3 kisi daha geldi ve o videoyu bildiklerini daha once bu sekilde onlara gelen insanlarinda olduugu soylendi; boyle bi olay yok arkadaslar bunu soylemis oluyim. Cihazinizin seri numarasini soylediginizde sistemdeki degisim ucreti neyse onu veriyosunuz. Ben degisim ucretini verip 0 cihazima kavustumYanimda bir kisi daha vardi randevulu olan ayni sekilde ekrani kirilmis birisi oda benim gibi sistemde yazan ucreti neyse onu verdi. Yani videoda yanlis bir bilgilendirme var. Haberiniz olsun.

• tuncayberkk kullanıcısına yanıt
    Hocam nekadar ücret ödediniz yarın bende gidicem

• 999tl verdim dostum.
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Haklisin apple buyuk ekran isini beceremedi.. Buyuk ekran konusunda note4 derim bende..

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    He he sanki 6 kırılmıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim temperli cam dersen en iyi temperli cami tavsiye ediyorum sizewww.iloome.com iphone 6 plus screen mate dir gercek temperli camdir kolay kolay kirilmaz ve ekrani tam kaplamaktadir koseleri metal polikarbondan yapilmistir . Koselerine darbe geldigi zaman esneme ve kolay kolay catlaklik yapilmaz orjinal usa malidir kargo ile fiyati 100 tl ile geliyor ve dokunmatik daha iyi calisiyor youtube arama yerine iphone 6 plus iloome temperli cam yazarsaniz umutkocoglu diye bir kardesimiz 17 dakikalik video yapmis onu izleyin bana hak verceksiniz . Bende 2 tane siparis etmistim birini kirdim test ettim baya saglam piyasadaki temperli camlar gibi sararma yapmiyor tavsiye ederim bu arada uzuldum cihaziniz baya vahim duruma gelmis dikkat edin gecmis olsun saygilar .

• ismail2003 İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşla merhaba. il dışından yazıyorum. tamir dünyasına telefonumu kargo ile yollamayı düşünüyoum ama burayı ilk defa duyuyorum. güvenilir mi? ne yapmalıyım? aranızda bu yolla yaptıran var mı?
  • suan itibari ile benimkide kilirdi 6 plus fiyat nedir beyler... telefoncu 450 tl diyor yaptircam sanirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.