Şimdi Ara

İphone 6 Plus Gold 64Gb (Çalışmıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 6 Plus Gold 64Gb (Çalışmıyor)
    Arkadaşlar telefon nisan ayında suudi arabistandan geldi. Geldiğinde açılmadı. Sorun anakartta denildi. Ben kendime 6s plus aldım ve bu boşa çıktı. Bi daha sormadım soruşturmadım. Neresi nerde anakart tamiri yapılır edilir kovalamadım. Parçaları ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir. Telefonun eksik parçası yok. Ekranı orjinal değilmiş zannedersem. Tamirde öyle söylemişlerdi. Çalışma garantisi de veremem. Anca hurdaya ihtiyacı olan birinin işine yarar diye düşündüm. Telefonu bütün alıcak olan arkadaşlar iletişime geçsin. Bana sadece ekran lazım diyip fiyatı düşürmeye çalışanlar var. Ekrana ihtiacı olan kişi benden alıp diğer parçalarını satabilir. Ya da illa bütününe ihtiyacı olan çıkar. Fiyat revize edildi ve son hali. İhtiyacı olan birine gitmesi dileğiyle.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki biz almak istesek 500 lirayı ne için vereceğiz ? Cihazın ekranına mı veriyoruz, anakartına mı ? Yoksa maketine mi ?

Sizce de biraz saçma bir ilan olmamış mı ?
  • Kime neyi lazımsa alır hergün herkesin parçaya ihtiyacı oluyo ilan saçma olmamış gayet mantıklı

• Cihazın kaynağı belli mi?

APPLE STORE ile iletişim kurdunuz mu hiç.?

Belki yardım eden olabilir

• Kaynağı belli evet apple store bi kere açılan telefona destek vermiyo aslında aklıma buna verip yenisini almak geldi ama bütçem müsait olmadığı için denemedim. Kısacası telefon açılcak gibi durmuyo anca ya parçaları ayrı ayrı işine yarayan alsın ya da apple store da takasta kullanıcak biri alabilir diye düşünüyorum. Telefonun her parçası çalışıyo başka telefonda ama bi araya geldiğinde telefon açılmıyo. Sorun büyük ihtimalle anakart denildi. Ama her yer anakarta dokunmuyo. Bende üstüne düşmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] İphone 7 32GB GOLD
    6 ay önce açıldı
    [SATILDI] iphone 8 Plus
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman ihtiyacı olana denk gelmesi dileğiyle,

Bu açıklama ALICI için de daha faydalı olmuş,

İyi satışlar

• 100 tl veriyim hocam
  • Ekran almak isteyenlere bu fiyat çok iyi kaldı kş ekran dışındaki kasa düğmeler kamera hepsi para bunların sadece ekran ihtiyacı olan için iyi fırsat..

• tiCCky kullanıcısına yanıt
    Ekranı orjinal olmayabilir ve çalışmayada bilir bilgisi yokmuş sadece kasa ve tuşlara 400tl e uygun diyorsanız 150tl ye sıfır temin edim size..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.