Başlıkta yer alan Apple marka iPhone 7 Plus 128 GB Silver renk ve iPhone 6s 32GB Rose Gold renk telefonlar satılıktır.
Ürünler ailemden kişilerin eski telefonlarıdır. 2. telefon durumuna düştüklerinden değerlendirmek amacıyla satışını gerçekleştiriyorum.
iPhone 7 Plus 128 GB Silver
Ürün 2020 yılı Nisan ayında sıfır olarak Türkiye'de Teknosa'dan alınmıştır. Kılıf ve ekran koruyucu ile kullanılmıştır. Kozmetik olarak kusursuza yakındır.
Tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Kutusu ve faturası mevcuttur ancak kutu içeriği; kulaklık, şarj aleti ve şarj kablosu deforme olduğu için içeriğe dahil değildir.
Ekranında çizik veya kırık yoktur. Kasasında yalnızca bir iki çizik vardır görsellerde görebilirsiniz.
İstenilen fiyat 5500 TL'dir. Makul pazarlığa açıktır. Takas düşünmüyorum.
iPhone 6s 32 GB Rose Gold
Ürün 2016 yılında Türkiye'den alınmıştır. Ekran ve kasasında kusurlar mevcuttur. Kullanıma engel değillerdir. Ancak detaylı fotoğraflarda görebilirsiniz. Bu sebeplerle de fiyatı uygun tutmaya gayret ettim.
Tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Kutusu mevcuttur ancak kutu içeriği; kulaklık, şarj aleti ve şarj kablosu deforme olduğu için içeriğe dahil değildir.
Ekranında çizikler mevcuttur. Kasasında ise darbe izi mevcuttur. Yine görsellerde görebilirsiniz.
İstenilen fiyat 2000 TL'dir. Takas düşünmüyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.