Şimdi Ara

iPhone 6 Plus - İnternete Bağlıyken Kulaklıkta Hışırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık iki ay önce Ankara'daki Lydia mağazasından bir iPhone 6 Plus satın aldım. Yaklaşık iki haftadır, yani IOS 8.3 güncellemesine denk geliyor bu, eğer kulaklık takılı iken ekrana dokunarak işlem yapıyorsam, belirsiz bir süre sonra kulaklıktan dinlediğim seste hışırtı başlıyor (Yani televizyonlardaki karıncalı ekrandakine benzer bir dip ses gibi düşünün). Bunu ne tetikliyor bilemiyorum, çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor. Deneyimlediğim kadarıyla internet açık olduğunda, kulaklık takılı olduğunda ve ekranla bir süre temas ettiğimde oluyor bu problem. Mesela uzun süre Spotify'da, telefonu cebime atıp müzik dinliyorum, bir şey olmuyor. Dolayısıyla sadece kulaklık ve dokunmatik ekran unsurlarının bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bir problem gibi. İşin ilginç tarafı, geçen Youtube'da kulaklık takılı halde bir şey izlerken bu parazitlenme başladı, ama o anda gelen bir çağrıyı cevapladım ve bu çağrıda parazitli bir ses olmadı. Yani neyin tetiklediği tam olarak belli olmayan bir dertle karşı karşıyayım. Apple'ın kendi kulaklığı dahil olmak üzere üç farklı kulaklıkla denedim, aynı sorun oldu. Telefonu sıfırladım, yeni bir iphone olarak ayarladım (yedekten yüklemedim), problem devam etti. Lydia'nın servisine verdim, onlar da baştan yüklediler (sanırım onlarınki daha kökten bir yükleme oluyor), sonra yine ortaya çıktı.

Biraz uzun yazdığım için özür dilerim, ama benzer bir problemle karşılaşan veya bu konuda fikri olan biri varsa tavsiyesini bekliyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.