Şimdi Ara

iPhone 6 Plus mı?...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda kullandığım telefonum 4s ve 4.senesi doluyor neredeyse. Ios 8' e güncellemem nedeniyle kasmalar arttı ve bu sene son senesi bu nedenle yeni bir iPhone a geçmek istiyorum. Şu an plus alırsam Eylül'de 1 senesini doldurmuş olacak ve ömrü kısalacak(alacağım telefonu 3-4 yıl kullanmak istiyorum rahat rahat) Sizce Eylül'ü beklemeli miyim?iPhone 6 plus mı almalıyım?

• normalde bu tip sorularda beklemenin sonu yok derim ancak madem 4 sene kullanmayı planlıyorsunuz 6S bekleyin

4s'te tam 4 sene olmuş olur arada:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu uzun kullanmak için bekleyin derim.
    Ama 6S' in nasıl bir şey olacağı belli değil beğenmeme olasılığınız da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sık değiştirmiyorum. Yerinizde olsam 6s beklerim. 6 ay filan kaldı. Hem yüksek ram'le çıkma ihtimali de var.

• 6Si bekleyin. Alınmaya değer yeniliklerle gelirse onu alırsınız. Gelmezse hem belki 6 serisinin fiyati ucuzlayabilir o zaman onu alırsınız.
  • bekleyin, tip olarak şimdiye kadar Apple ''S'' modellerinde hiç değişikliğe gitmedi geleneği bozacağını sanmam.
  • Kesinlikle bekleyin 2gb ram çok fark yaratacak beklemezseniz pişman olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

normalde bu tip sorularda beklemenin sonu yok derim ancak madem 4 sene kullanmayı planlıyorsunuz 6S bekleyin

4s'te tam 4 sene olmuş olur arada:)

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Telefonu uzun kullanmak için bekleyin derim.
    Ama 6S' in nasıl bir şey olacağı belli değil beğenmeme olasılığınız da var.

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

bekleyin, tip olarak şimdiye kadar Apple ''S'' modellerinde hiç değişikliğe gitmedi geleneği bozacağını sanmam.

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Ben de sık değiştirmiyorum. Yerinizde olsam 6s beklerim. 6 ay filan kaldı. Hem yüksek ram'le çıkma ihtimali de var.

quote:

Orijinalden alıntı: Aleksandar Kolarov

6Si bekleyin. Alınmaya değer yeniliklerle gelirse onu alırsınız. Gelmezse hem belki 6 serisinin fiyati ucuzlayabilir o zaman onu alırsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Kesinlikle bekleyin 2gb ram çok fark yaratacak beklemezseniz pişman olursunuz.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
    Ben yazıda düşünüyorum da 4s bu yazı geçirir mi :D
    2gb ram olayı nedir kesin mi
    beklemek istemiyorum ama 6 plus al diye olmadığı için yorumlarınızı dikkate alıp bekleyeceğim.
    en azından ömrü 1 sene daha artmış olur :D

not:ben iphonumu (jailbreak tutkunu) olarak jailbreakli kullanmak istiyorum iphone 6steki yeni sürümde yani ios 9da jailbreak olma ihtimali düşük gibi geliyor bana bir de bu açıdan değerlendirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih09 -- 20 Nisan 2015; 21:30:49 >

• Hocam eğer çok acelesi yoksa bekle diyecem ama daha 5 aydan fazla var yeni cihazın eline geçmesi için aslına bakarsan 6 plus ya da 6 yı gönül rahatlığı ile al onlar götürür 3-4 yıl ama hafıza seçimine de önem ver.
  • Hcm yaza kadar bekleyeceğim ip6 gelebilir ve ya 5s bu hafta

• 2gb ram ile gelecek gibi duruyor. Bejleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

2gb ram ile gelecek gibi duruyor. Bejleyin derim

Hcm bu gidişle beklicez gibi gözüküyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.