Şimdi Ara

iPhone 6 Plus Şarj - Fikir Vermesi Açısından Paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün işyerinde öğle tatiline girdiğimizde şarjdan çıkardım iPhone 6 Plus'ımı. Hattımı yeni aldığım için kimse numaramı bilmiyordu ve arayan olmayacaktı. 3G açık bir şekilde sadece internet bildirimleri gelirken şarjın ne kadar düştüğünü görebilmek için arabaya koydum ve akşam elime aldığımda durum muazzamdı.

Sizlere fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. iPhone 6 Plus şarj süresi gerçekten mükemmel şuan maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erent. -- 8 Ekim 2014; 19:24:59 >

• Bune şimdi.
  • Oha.gif
  • İOS 8.1 ile 3G kapatılınca düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    iOS 8.1 ile daha da gelişmiş olacak dediğiniz gibi, ek olarak uygulamaların koordinasyonu da tam uyum sağlasa çok daha güzel olacak + için.
  • Ben en fazla iki günde bir şarj ediyorum. Telefondan uzak durduğum tatilde üç günde şarj ettiğim bile oldu. iPhone 6 Plus'ın pil ömrü çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 8 Ekim 2014; 20:41:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ancak 2 yıllık iPad 3'teki pil süresine bakar mısınız.

Anca 3 yıl sonra iPhone iPad'deki pil süresine "yaklaşabildi"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 5 günde 6 saat ekran kullanımı paylaşıp bir de süper diye yorum yapıyorsunuz şaka gibi.Biri 27 dakika kullanmış hala %100 diyor Telefonu sabah 8de şarjdan çıkarın akşam 8de 12 saat içinde 6 saat ekran kullanımı alıyor musunuz ona bakın.Önemli olan o ki o bile az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Ya 5 günde 6 saat ekran kullanımı paylaşıp bir de süper diye yorum yapıyorsunuz şaka gibi.Biri 27 dakika kullanmış hala %100 diyor Telefonu sabah 8de şarjdan çıkarın akşam 8de 12 saat içinde 6 saat ekran kullanımı alıyor musunuz ona bakın.Önemli olan o ki o bile az.

Bunu Samsung'ta bir yap bakalım. 3G'yi aç, telefonu bir yere koy. 6 saat içerisinde ekran kullanımı 0 bile olsa % kaça düşüyor :)
  • erent. E kullanıcısına yanıt
    Takmışsınız Samsung'a 6 ay S3 kullandım sonra hemen değiştirdim.Başka markalarda var mesela elimdeki LG GPro modeli.3G nereden kapatılır bilmem bile.Prizden çıkaralı 6 saat olmuş %77 şu an ve 1.5 ekran kullanımı aldım.Sony bundan daha da iyi üstelik.Samsung beni ilgilendirmiyor bir daha pil dahi almam onlardan.

• bu da benden gelsin;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 9 Ekim 2014; 14:23:07 >
  • Sırf şarj yüzünden alacağım ekran büyük ama şarj iyi en kısa zamanda inş elimde olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.