Bildirim
İphone 6 plus sarj sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
garantiye yolla -
-
ben bugün yeni cihazimi aldim suan icin pili tamamen bitirip sonra full sarj edip nekadar bir süre kullanicam burdan yazicam bakalim herhangi bir degisim varmi yoksa genelinde bumudur anliycaz dostum -
Ben kullanıyorum ara ara internete girip 2 gün gidiyo şarjı. internete filan girmezsem 3 gün gidicek sadece konuşmayla. -
Benim iPhone 5 kafasına göre takılıyor bir saat kullan %100 biraz zamanla 5 10 dakika sonra %60 oluyor. Wi-Fi Hücresel veriyi kapatıyorum şebekeyi 2g ye alıyorum 5 dakika sonra şarj %75 oluyor :) Şükür edin bence bizim durum daha vahim ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hocam süreniz gerçekten çok iyi. ios versiyonu nedir acaba?
İos sürumu 8.2 iphone 6 plus cihazim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lifevita
Hocam ekstra bir uygulama vs. Kullanmıyorsunuz değilmi gerçek süredir yani. Çok iyi gerçekten süre.
quote:
Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark
quote:
Orijinalden alıntı: lifevita
Hocam ekstra bir uygulama vs. Kullanmıyorsunuz değilmi gerçek süredir yani. Çok iyi gerçekten süre.
Full kullanim ve ekran isigi %75 acik otomatikte bu sureyi gordum
Bukulmuştur belki
-
Radyo internet kullaniyor hocam ne hilesi internet kullaniyor diye + sarj yemesi lazim
4s in sarj cihazi nasil oluyor ki
Sarj başligi ile bunu anlamaniz gerekirdi sadece siz anlamamissiniz
parlaklık direk etkiliyor 10 saatlik video oynattım iphone 6 plusta ,tam parlaklıkta 7 saat oynattı %50 parlaklıkta 10.5 saat.
ekranlarımız siyah renkte bile arka ışık için batarya yediğinden duvar kağıdını beyaza yakın bir renk yaptım, parlaklığı 40 larda tuttum kullanım süresi hissedilir şekilde arttı.
Benim ekran isigi herzaman %75 i acik konumda kullaniyorum ve kullanim saati 16 saat
ben en fazla 11 saat Kullanım aldım 1 gün 19 saatte bekleme .ondan sonra o Süreyi göremedim .9 saate bitiyor en fazla .%100 olduktan sonra bekletiyor musunuz şarjda ?kalibrasyon falan yaptınız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 28 Mart 2015; 9:44:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X