Şimdi Ara

iPhone 6 Plus ve Powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlarla eBay üzerinden Çin'den 20000 mAh değerinde powrbank'ler satın aldık. Cihazlar bugün elimize ulaştı ve kullanmadan önce 6 plus cihazıma zarar verip vermeyeceğini kesinleştirmek istiyorum. 6 plus'ın pil değerini internette araştırdım ve 2915 mAh olarak buldum. Onun dışında amper değerini bulamadım. Powerbank'in değerleri de aşağıdaki resimde görülüyor. Sizden ricam bir değerlendirme yapıp görüşlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.
     iPhone 6 Plus ve Powerbank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sony cycleenergy cp v10 10000mAh. Bir yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Peki sizin cihazdaki değerlerle benim cihazın resmini attığım değerleri aynı mı bir bakabilir misiniz?

• can4911 C kullanıcısına yanıt
    Hocam markası belli olmayan, güvensiz ürünleri tavsiye etmiyorum ben 6S cihazımda yaklaşık 4 aydır Xiaomi kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim şuana kadar.

• MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben de marka olmayan ürün konusunda güvenmiyorum fakat ürün yorumlarında olumlu olanlar çok fazlaydı ve denemek için aldık. Malum ülkemizde bu tarz bir ürün dünya para ve makul fiyatta olanlar da 6+ için bir defa anca şarj imkanı veriyor.

Anlıyorum. Ben 5000 Mah olanını 55 TL ye almıştım dilerseniz onlarada bakabilirsiniz tavsiyem

• MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Bakayım bi hemen. Bu arada sizin powerbank kaç defa şarj edebiliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can4911 -- 13 Nisan 2016; 20:27:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aliexpressten 73₺'e xiaomi 16000mah powerbank aldım. Gelsin bakalım nasılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omondoles O kullanıcısına yanıt
    Sanırım o da çin'den geliyor?

2.5 kez şarj ediyor 6S'i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.