arkadaşlar iphone 6 plus kullanıyorum sohbet penceresinde kamerayı açıp foto çekmek istedim arka kamerada sorun yok ama ön kamera açılmyor yardımcı olur musunuz??
Whatsapp ile ilgili bir sorun olabilir . normal kameradan çekip whatsapp la yollamayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5B59C177F
Whatsapp ile ilgili bir sorun olabilir . normal kameradan çekip whatsapp la yollamayı deneyin
öyle sıkıntı yok hocam çalışıyor aynı sorun başka arkadaşlarda da var mı merak ettim teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: ghost90
öyle sıkıntı yok hocam çalışıyor aynı sorun başka arkadaşlarda da var mı merak ettim teşekkürler..
Alıntıları Göster
iphone 6 ios 8.1, whatsapp ön kameraya dönüyor sıkıntı yok. Sağ üstte tuş çıkmıyor mu sizde?
ghost90G
kullanıcısına yanıt
Dostum normal bende. Sen bence uygulamayı bir kaldır yeniden yükle.
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
Dostum normal bende. Sen bence uygulamayı bir kaldır yeniden yükle.
silip yeniden yükledim ama yine olmadı hocam ya siyah ekran var yüz algılama görünüyor sadece çektikten sonra görünüyor foto sebebi ne acaba ya 8.1 yüklü
quote:
silip yeniden yükledim ama yine olmadı hocam ya siyah ekran var yüz algılama görünüyor sadece çektikten sonra görünüyor foto sebebi ne acaba ya 8.1 yüklü
Aynı sorun benim 6 plusta da var.
ghost90G
kullanıcısına yanıt
O zaman 8.1 ile alakalı. Bak bir arkadaşta daha var aynı sorun. Hadi geçmiş olsun :)
Since1903
kullanıcısına yanıt
:) 8.02 de de vardı aynı sorun :) sağol kardeş ilgin için
quote:
O zaman bir de temiz kurulum yap dene bence. Rica ederim dostum ne demek.
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
quote:
O zaman bir de temiz kurulum yap dene bence. Rica ederim dostum ne demek.
Alıntıları Göster
iphone 6 8.1 de sıkıntı yok çalışıyor
Benim Plus' tada durum 8.1 güncellrmesine rağmen değişmedi. Programın güncel sürümü düzeltebilir
Plus uyumsuzluğu büyük ihtimal. Whatsapp biraz yavaş maalesef adaptasyon konusunda
deagle100
kullanıcısına yanıt
aynı sorun bendede var ve 8.0.2 de aynı durum yüzü algılıyor fakat erkan siyah arka kamera sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: cmlcr7
aynı sorun bendede var ve 8.0.2 de aynı durum yüzü algılıyor fakat erkan siyah arka kamera sıkıntı yok
arkadaşlar aynı sorun bende de var .(
quote:
Orijinalden alıntı: repla83
arkadaşlar aynı sorun bende de var .(
Alıntıları Göster
Aynı problem bende de var siyah ekran çıkıp yüz yakalamaya çalışıyor gibi gözüküyo, bir de whatsapp'ın puntoları sizce de çok büyük değil mi?
Facetime' da çalışmıyor
Ayni durum bnm plustada var bulursanız yardımcı olun lütfen silip tekrar yükledim programı olmadı...
telefonu ters çevirip çekin
Birsey daha keşfettim metni yazdığımız panelin Yanındaki kamera işaretinden girdiğimde on kamera göstermiyor fakat cekim yapıyor gösteriyor fakat yukarı oka bastığımda yeni foto video Çek dediğimde kusursuz calisiyor... Tuhafff