Şimdi Ara

iPhone 6 plus Wi-Fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum 9 gün önce iPhone 6 plus 64GB aldım. İlk bir kaç gün problem yoktu fakat daha sonra Wi-Fi kendiliğinden kopmaya başladı. Ve bu gittikçe arttı abartmıyorum. 30 saniyede bir Wi-Fi kopuyor tekrar bağlanmaya çalışıyordu. Kafayı yemek üzereydim. Internetten çok araştırdım. Belirtilen yöntemleri uyguladım. Konum servislerinden Wi-Fi kapattım, network ayarlarını resetledim. Olmadı. En sonunda telefonu komple resetledim. Bir kaç defa koptu sonra kopmamaya başladı. Yaklaşık 1 gün boyunca hiç kopmadı ama bu sabah aynı şekilde kopmaya başladı. Artık Kafayı yemek üzereyim. O kadar para veriyoruz sonuç ortada! Sorun yazılımsal mı? Yazılımsal ise bu kadar sık kopması normal mi? Artık telefonu kullanamıyorum. Apple iOS 8.1.3'e kadar bu problemi düzeltmesi gerekmez miydi? Donanımsal olma ihtimali nedir? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı cihazlar,hiç sebep yokken bu hatayı veriyor,binde bir olabilir,milyarlar versek de kul yapımıdır,izin talihsizliğiniz diyelim
    Yazılımsal yöntemler işe yaramadıysa servise verin derim,
    garantisi varsa değişim yapacaklarını tahmin ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis bunu nasıl anlayabilir ki? Hiç denge yok ki ya bir gün saatte bir gidiyor ya da dakika başı gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JanJan93

Servis bunu nasıl anlayabilir ki? Hiç denge yok ki ya bir gün saatte bir gidiyor ya da dakika başı gidiyor.

Adamlar wifi bağlantısını deneyecektir,sıkıntı varsa çözüm arar,çözemezse değişim yapar vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Başka bir kablosuz Bağlantı noktasında bağlanmayı denedin mi? Bir de telefonu dfu modda yeniden yükleme (restore) yaptın mı? Yüklediğin programlar bile neden olmuş olabilir. Bana kalırsa, başka modem de dene aynı sorunu yaşatıyorsa zaten cihazı değiştirirler muhtemelen, sakin ol dostum. Ölümden öte herşeye çare var. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.