Şimdi Ara

iphone 6 renk ? sizce en iyisi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kesinlikle space gray. Ön taraf komple siyah çok karizma:)
  • Gold ve 64
  • Maalesef almam dediğim space grayi aldım :) bana göre silver kusursuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DodoReL

Maalesef almam dediğim space grayi aldım :) bana göre silver kusursuz :)
    neden space grey aldınız o zaman ? Silvere inceledim bence hiç iyi değil .
  • Aceleci davrandim diyelim iphone 6 plusu gold ve siyahı vardı silver 2 3 yere baktım bulamadım pes ettim ama yavaş yavaş alışıyorum çok hoş gelmeye başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Kesinlikle space gray. Ön taraf komple siyah çok karizma:)

Arkadaşıma katılıyorum 5 ve 5s serisinde siyah boya atması ile nam yapmıştı.
    Geçektende durduğu yerde boya atıyordu ama 6 da böyle bi durum söz konusu değil.
    Ekran panelinin Siyah olması çok hoş bi görüntü yaratıyor.
    Space grey tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Kesinlikle space gray. Ön taraf komple siyah çok karizma:)

Arkadaşıma katılıyorum 5 ve 5s serisinde siyah boya atması ile nam yapmıştı.
    Geçektende durduğu yerde boya atıyordu ama 6 da böyle bi durum söz konusu değil.
    Ekran panelinin Siyah olması çok hoş bi görüntü yaratıyor.
    Space grey tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    bence cihaza en çok gold yakışıyor

• Çok farklı duruyor değil mi hocam ?
  • Kesinlikle Silver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beegno

Kesinlikle Silver...
    Bence ip5s'de en iyisi gold rengi ama gel gelelim i6'da bana göre en kötüsü. En iyisi ise Space Gray siyahın asaleti yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

Bence ip5s'de en iyisi gold rengi ama gel gelelim i6'da bana göre en kötüsü. En iyisi ise Space Gray siyahın asaleti yeter

her kelimesine katılıyorum aynen 5s te gold rakipsiz ama 6 da space grey
  • Ac4601 kullanıcısına yanıt
    Dostum boya atma 5'de var sadece. Nerede görülmüş bir 5S'in durduğu yerde boya atması? iPhone 5 neden satışlar durduruldu ve piyasadan kaldırıldı sanıyorsun? 5S'de bu sorunu düzelttiler. Sallayacaksan da düzgün salla bari

Edit: Bu arada renk konusuna gelirsek ben asaletin rengi diyorum hocam. iPhone 6'da Gold rengi beyaz şeritlerle birlikte sanki bir zencinin beyaz slip don giymiş hali gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 29 Ocak 2015; 12:27:19 >
  • Space grey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurtisHype

Space grey.
    Bende alıcam ama şuan yokmuş avea da. yorumlarınızı da dikkate alıcam bakalım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevtapK

Bende alıcam ama şuan yokmuş avea da. yorumlarınızı da dikkate alıcam bakalım :))

Alıntıları Göster
    Space Grey.
  • Bu konuyu açtım gold renginin beğenildiğini düşünüyodum yorumlara hayret ediyorum . Enteresan beklemediğim cevaplar alıyorum cevaplar için teşekkürler . Sevtapk hangi renk sence ?
  • Siyah cok kotu bence arka tarafi zaten renksiz gibi duruyor hicbir albenisi yok koyu mat siyah olsaydi alinirdi beyaz yada gold bence
  • Space gray 5s im var keske gold alsaydim diyorum ama 6 da kesinlikle space gray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Dostum boya atma 5'de var sadece. Nerede görülmüş bir 5S'in durduğu yerde boya atması? iPhone 5 neden satışlar durduruldu ve piyasadan kaldırıldı sanıyorsun? 5S'de bu sorunu düzelttiler. Sallayacaksan da düzgün salla bari

Edit: Bu arada renk konusuna gelirsek ben asaletin rengi diyorum hocam. iPhone 6'da Gold rengi beyaz şeritlerle birlikte sanki bir zencinin beyaz slip don giymiş hali gibi duruyor.

Kullandığım için biliyorum boş yer kaplasın diye yazmadım.
    Beyaza göre daha dayanıksız bi boyası vardı.
    Bilmem anlatabildim mi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.