Şimdi Ara

iphone 6 şarj olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6 telefonum var. bugün şarj etmek istediğimde bilgisayardan şarj oluyor ama prize takınca şarj olmadığını fark ettim. işin ilginç yanı evde kullanmadığım iphone 5 telim var. onu prizden şarj etmek istediğimde şarj olduğunu gördüm. durup dururken oldu. sizce bunun çözümü ne olabilir?

• Daha once boyle bir sey hic duymamistim. iPhone 6'yi baska bir adaptor ile test ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Daha once boyle bir sey hic duymamistim. iPhone 6'yi baska bir adaptor ile test ettiniz mi?
    test ettim hocam. şarj olmuyor. ama bilgisayardan şarj oluyor. anlamadım gitti. niye böyle yapıyor diye.
  • Baska adaptor ile denediginizde de mi olmuyor?
  • quote:

Baska adaptor ile denediginizde de mi olmuyor?
    başka adaptörle de denedim. olmuyor. yeni bir kablo alıp deneyeceğim. ama dediğim gibi iphone 5 elimdeki kablolarla şarj olurken iphone 6 olmamaya başladı.
  • quote:

Baska adaptor ile denediginizde de mi olmuyor?
    elektrik gitti geldi. şimdi yavaş da olsa şarj olmaya başladı. her zamanki adaptör ve kablosuyla. anlamadım. gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

elektrik gitti geldi. şimdi yavaş da olsa şarj olmaya başladı. her zamanki adaptör ve kablosuyla. anlamadım. gitti..

Alıntıları Göster
    Ben hayatimda boyle bir sey gormedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 13 şarj
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    valla hocam ben de anlamadım. dün gece tamir mi ettirsem yoksa başka bir iphone 6 mı alsam diye düşünüyordum. şimdi tel düzeldi gibi..
  • quote:

Alıntıları Göster
    iphone 6 şarj olmuyor.

iphone 6 şarj olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.