Şimdi Ara

iPhone 6 Screen Clicking Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim yaklaşık 2-3 ay önce bir Uzay Grisi iPhone 6 sahibi oldum ancak ekranımın kenarın tam oturmama durumu mevcut. Değişim yapmak istiyorum ancak randevu alamadım randevu konusunda yardımcı olursanız sevirim :)

• Perşembe günü Akasya da bu sorundan gelen birine "telefonu burada bir cihaza koyup vidalarını sıkıştırıyoruz, 1 saat vaktiniz varsa halledelim bugün" dediler. Bilginiz olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Sen randevu almak için o kadar eziyet çek sonrada bunu desinler. Teşekkürler üstad
  • Benım ekran değişti aynı sorun devam erınce sıfırını verdıler😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yns61 kullanıcısına yanıt
    Randevuyu nasıl aldınız acaba?
  • Gece tam 00:00 da deneyin, bana 1 hafta sonrasına gün vermişti. Ekranı sağa doğru okla kaydırın ğeğer ilk açıldığı an gri çıkıyorsa ;) umarım değişim yaparlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caylak_okan

Randevuyu nasıl aldınız acaba?

Sabsh erken gıdın aynı gun kayıt acarlar saat 10 da orda olun yoksa cok zamn sonra randevu alırsınız

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Az önce giriş yaptım ancak randevu bulunmuyor yazıyordu. Acaba sadece hafta içi mi randevu alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Perşembe günü Akasya da bu sorundan gelen birine "telefonu burada bir cihaza koyup vidalarını sıkıştırıyoruz, 1 saat vaktiniz varsa halledelim bugün" dediler. Bilginiz olsun...

Bugün zorlu centera uğradım randevusuz ilgilenen kişi vardı ancak yoğundu bana dediği vidayı sıkalım olmazsa panelde sorun dediler sıktırdım ancak sorun devam ediyor. Ayrıca bana telefonu bırakın ekranı değiştirelim yarın alırsınız dediler kabul etmedim. Cumartesi gününe akasyadan randevu almıştım bide oraya göstericem değişim mi yoksa ekran değişimi mi yapılıcak çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylak_okan -- 1 Temmuz 2015; 20:07:39 >
  • caylak_okan C kullanıcısına yanıt
    Şansınızı sonuna kadar deneyin bence de. Eğer Akasya'dan da aynı cevabı alırsanız ekran değişimini onaylarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 1 Temmuz 2015; 21:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak_okan

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Perşembe günü Akasya da bu sorundan gelen birine "telefonu burada bir cihaza koyup vidalarını sıkıştırıyoruz, 1 saat vaktiniz varsa halledelim bugün" dediler. Bilginiz olsun...

Bugün zorlu centera uğradım randevusuz ilgilenen kişi vardı ancak yoğundu bana dediği vidayı sıkalım olmazsa panelde sorun dediler sıktırdım ancak sorun devam ediyor. Ayrıca bana telefonu bırakın ekranı değiştirelim yarın alırsınız dediler kabul etmedim. Cumartesi gününe akasyadan randevu almıştım bide oraya göstericem değişim mi yoksa ekran değişimi mi yapılıcak çok merak ediyorum.

Ekran değişir sorun devsm ederse yeni iphone verırler😁

• Screen clicking sorunu kullanımı engelleyen bir şey değil. Kişinin psikolojik olarak takıntı yaptığı bir şey. Değişim alırsanız da size verecekleri cihaz fabrikasyon çıkışlı sıfır cihaz olmayacak. Arızalı aksamları tamir edilmiş ve değiştirilmiş cihaz olacak. Yeni ekran taktıklarında da aynı sorun yaşanma ihtimali yüksek. İş yerinde bir arkadaşım sırf bu sebepten dolayı 300 küsür lira verip yeni ekran taktırdı Zorlu'da aradan 2 ay geçti bu sefer de sol üstten ses çıkartıyor. Bunun kesin bir çözümü yok...
  • Değişimi unut arkadaşım. Aynısını yaşadım vidasını sıkıp veriyorlar, 2 ay sonra yine eski haline glicektir tabi. Yani 3 ay da bir falan uğrayıp vida sıktırman lazım. Randevuya gerek yok ben randevusuz gittim eliyle bi kontrol edip sorunu, alt kata gönderiyo cihazı, orda yapıp getiriyolar.
  • Görücez inşallah Cumartesi randevudan sonra haberdar ederim

• Arkadaşlar merhaba ekranım değişti şuan hissedilir bi sorun yok inşallah böyle devam eder 😄😄

• şirket vermemiş olsa almazdım zaten hep sorun hep sorun hep sorun yaşadım şu iphonelarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecalıskn

Değişimi unut arkadaşım. Aynısını yaşadım vidasını sıkıp veriyorlar, 2 ay sonra yine eski haline glicektir tabi. Yani 3 ay da bir falan uğrayıp vida sıktırman lazım. Randevuya gerek yok ben randevusuz gittim eliyle bi kontrol edip sorunu, alt kata gönderiyo cihazı, orda yapıp getiriyolar.

Hocam bende şimdi vidasını sıktırdım, bu vida dediğimiz aşağıdaki şarj girişinin yanındaki vidalar mı ?
  • Sangello kullanıcısına yanıt
    aynen başkan onları sıkıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.