Şimdi Ara

İphone 6 Şebeke (Aranıyor..) Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 aydır İp6 64GB kullanıyorum. IOS 8.1.1 yükledikten sonra telefon kapanıp açılınca telefon sim kartımı görmemişti. Ekranın sol üst kısmında ya "servis yok" ya da "aranıyor.." yazısı vardı. Telefonu uzun süre kurcaladım. Defalarca (en az 8-10 defa) kapatıp açtım ve en sonunda halloldu. Bu şekilde telefonu 1 hafta sorunsuz kullandım ve önemsemedim. Dün akşam telefonu yine kapatmam gerekti. Kapattım, açtım ve açtığımda yine şebek yoktu. Dünden şu ana kadar denemediğim şey kalmadı. Defalarca kapatıp açtım, itunes ile cihazı restore ettim olmuyor. Sim kart kardeşimin telefonunda (İP6) çalışıyor. Simde problem yok. Beni cihazım onun kartını da görmüyor.

Aldığım yer (İstinyepark Turkcell) ile görüştüm. Pazartesi Genpa'ya elden teslim edip kısa sürede cevap alabileceğimi, cihazın yazılım ile düzeltilebilecek bir sıkıntısı varsa giderilebileceğini, aksi halde direkt yenisi ile değiştirileceğini bildirdiler.

Konuya dair fikirlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Telefondaki sorunun çözümü için yapabileceğimi düşündüğünüz herhangi bir öneriniz var mı, yoksa hiç uğraşmadan direkt genpa'ya verip cevap mı beklesem..?

• Sorun devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

Sorun devam ediyor mu?

Sorun devam etti. Telefonu Genpaya verdim, yenisi ile değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNKeNCoW -- 22 Ocak 2015; 11:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.