Şimdi Ara

iPhone 6 Siri çalışmıyor(sesi duymuyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
75.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bendede vardı akasyadan randevu aldım önce ekranı değiştircez olmazsa değişim yapcaz dediler 2,5 3 saat sonra cihazınızı alabilirsiniz dediler ve tekrar gittiğimde sıfır cihazla evimin yolunu tuttum
  • Anlamadığım 8.3 le geldi bu sorun yani ben İngilizce Siri yi kullanıyordum inşallah düzelir yoksa bi hafta telefonsuz kalacağız servise gönderip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sorun benim de başım geldi.
    Fakat ilk başta yoktu. Ne zaman bluetooth kulaklıkla sırıyı çalıştırdım ondan sonra oldu.
    Çözümü de buldum. Tekrar bluetooth kulaklıkla siriyi başlatıp siriye bluetooth u kapatmasını söyleyin ve daha sonra telefondan siriyi açıp deneyin. çalışır duruma gelecektir.
  • Bende de aynı sorun var klavye ön kamerayla çekilen video ve siri ses algılamıyor. Bende yazlımsal dedim ve bir sonraki sürümü bekledim şuan ios 9 yüklü fakat sorun devam ediyor kulaklıkla bir sorun yok fakat kulaklık olmadan çalışmıyor. Bende donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum yarın akasya apple store a gideceğim büyük ihtimal değişecek cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bendede tam olarak bu sorun var. Telefonumun garantisi vs yok. SiZce ne yapmalıyım apple store a götürsem garantisiz değiştirmezler değil mi yada değişimden başka bir çözüm yolu var mıdır?

• ön kamera ile video çekin ses duymuyorsanız cihazın mikrofonu arızalıdır
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var siri sesi algılamıyor iphone 6 larda kullanılan kulaklık hem mikrofon hem ses özelliğine sahip sorun yüzde yüz kulaklıktan çünkü arka kamera normal mikrofonu kullanırken
    ön kamera kulaklığı kullanıyor ses kaydı için ben yakın zamanda ekranı komple değiştireceğim ekran + kamera + kulaklık + home tuşu değişim yaptığımda kesin olarak düzelip düzelmediğini burada paylaşıcam
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic_06 -- 7 Aralık 2015; 18:33:49 >
  • Merhaba bir kac aydır bu konu uzerınde calısıyorum en sonunda on kameranın yanındakı sensor bozuldu ve tumsarf sıtesınden ön kamera ve sensor takımını aldım taktım ve her iki problemde çözüldü hem siri hemde sensoru 11 tl ye cozdum gercı bu bırıncı gun deneme asamasındayım ama siri problemini bu sekılde çozume kavusması benimşaşırttı bir kac yerde ekran degiştiği Zaman çözüldü yazmişlar galiba iki miktofon var birisi altta birisi yukarda tavsiye ederim

• Evet arkadaslar çözüm kesin ön kamera ve sensor filmi birlikte degişince sıkıntı kalmadı her kameranın kendi mikrofonunvar anladıgım kadarıyla on kamerada ses bozuk olursa eger siridede aıkıntı varsa eger bu parcayı degiştirince sıjıntı çözülüyor . Hatta telefon aramalarında hoparlorden ses gelşyordu ama benşm sesşm gitmiyordu artık oda cozuldu kendınız yapabilirsiniz işlem çok kolay videolar youtube da çok var daha oncede yazdıgım gıbı
     iPhone 6 Siri çalışmıyor(sesi duymuyor)

• iphone 6 için sitede ön kamera ve sensör filmi yok başka bildiğin bir site var mı ? Sen nasıl taktın parçayı ?
  • Youtube dan buldum videoyu ama 6 icin bilmiyorum

• Normal böyle şeyler 6 çünkü ;)

• Aliexpress te var ama bir ayda geliyor tamir seti ile birlikte 15 tl civarlarında iphone 6 için sensor filmi

• Resim yanlış oldu

• Arkadaslar bende de ayni sorun var siri sesimi hic duymuyordu bile ama cozum cok basit ana menu tusu ve kilit tusuna birlikte basin telefon resetlensin ve siri calisacaktir

• bendede aynı sorun var cuma apple zorlu ya gidicem. randevu alamamdım ama.
  • kulaklykla deneyin bende çaly?ty sorun kulaklyk giri?inin syvy temasy olabilir.bende düzeldi kurulayynca
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

kulaklykla deneyin bende çaly?ty sorun kulaklyk giri?inin syvy temasy olabilir.bende düzeldi kurulayynca

bendede kulaklıkla çalışıyor ama kulaklıksız çalışmıyor
  • Tahminimce sirinin duymasını sağlayan micte sorun olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.