Şimdi Ara

iPhone 6 Siri çalışmıyor(sesi duymuyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
75.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece iPhone 6 telefonumu iOS 8.3 e güncellendim eskiden İngilizce Siri normal çalışırken dünkü güncellemeden sonra ne Türkçe ne İngilizce halde hiçbir dediğimi duymuyor siriyi açıyorum Açılıyor fakat Konuşurken dalgalanması gereken çizgi dahi oynamıyor bu sorunu yaşayan var mı yada basit bir Çözümü var da ben mi bilmiyorum reset at kapat aç Siri dilini değiştir sonra geri tr yapma gibi işlemleri Yaptım aynı durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sleep ve home butonlarına apple logosunu görene kadar basıp tekrar deneyin isterseniz.
  • Ben de yaşadım aynısını kendiliğinden geçti

Edit: Anlam karmaşası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 9 Nisan 2015; 18:23:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

sleep ve home butonlarına apple logosunu görene kadar basıp tekrar deneyin isterseniz.

onu da Yaptım ama bi değişiklik yok

• baranselona kullanıcısına yanıt
    Ön kamera ve arka kameralarla video çekin. Eğer çektiğiniz videolarda ses varsa, problem yok. Fakat eğer bir tanesinde ses çıkmıyorsa, o zaman cihazın mikrofonu arızalanmıştır. Zaten baştan kurulumu da yapmışsınız, yazılımdan olsaydı geçerdi yeniden kurulum yaptığınızda.

• deneyeyim birde şarj aletini takıp öyle Siri yi çalıştırayım

• ses kaydetmede video çekmede sıkıntı yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siri sus dediğinizde konuşmuyor

• Ben de ayni sorunu yasiyorum. Maalesef konustugumda ses titreme cizgisi bile oynamiyor

• yok mudur bir çözüm acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

yok mudur bir çözüm acaba
    Bi Apple store a denk gelirsem gostericem bakalım. Ben de hala cozum yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenozine

Bi Apple store a denk gelirsem gostericem bakalım. Ben de hala cozum yok...

Alıntıları Göster
    Aynısı bende de mevcut ancak bluetooth kulaklığımla kullandığımda çalışıyor ilginç olarak makinayı sıfırladım fabrika ayarlarına döndüm ama sorun devam ediyor apple mağzasındaki arkadaşların söyleyeceklerini şimdiden merak ediyorum İstanbul da yaşamadığım için bu konuda burdan arkadaşların paylaşımlarını bekliyor ve takip ediyor olacağım.
  • sorun hala devam ediyor konuşma ses kaydı video kaydı voice control herşey sorunsuz sesi algılarken sadece Siri sesi duymuyor hiçkimse de bilmiyor anlamıyor forumda Anlaşılan... yazılımsal birşeydir diyip 8.4 güncellemesini bekliyorum

• Sa

Hocam aynı sorun bende de var ama yazılımsal olmadığını söyleyebilirim nedeni nedir onuda bilmiyorum 8.1.3 8.2 8.3 beta şimdi 8.3 sürümünü kullanıyorum her güncellemede geçer dedim geçmedi sadece siri algılamıyor.

Whatsapp google youtube klavye dublaj programı shazam vine hepsine mikrofona erişebiliyorken sadece siri de olmuyor işin ilginç tarafı kulaklık ile çalışıyor bi çok kez yazdım foruma ama cvp alamadım inş tekrar tekrar cihazı sıfırlamadan çözümünü buluruz.

• Apple forumlarında bu sorundan muzdarip cok insan var. Bir şekilde Donanım hatası maalesef. Telefonun değişmesi gerekiyor.

• 8.3 yüklemeden önce İngilizce Siri gayet güzel çalışıyordu 8.3 güncellemesini yaptıktan sonra böyle olduğu içün yazılımdan kaynaklandığını düşündüm 😁

• Nedense çoğu kişi bu yüzden mağdur. Allaha şükür bende bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Nedense çoğu kişi bu yüzden mağdur. Allaha şükür bende bir sorun yok.
    Akadaşlar ön kamera ile video kaydı yapın. Ben de aynı problemi yaşıyorum restore ettim yeniden yukledim bi değişiklik olmadı.Ön kameradan video kaydı yaptıgımda sesleri kaydetmiyor.Sanırım donanımsal bi sorun var.
  • evet 8.3 çıktıktan sonra ön kamerayı denemiştim sesi kaydediyordu ama Siri yine çalışmıyordu şimdi ön kamera da cızırtılı kaydediyor ne dediğim anlaşılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

evet 8.3 çıktıktan sonra ön kamerayı denemiştim sesi kaydediyordu ama Siri yine çalışmıyordu şimdi ön kamera da cızırtılı kaydediyor ne dediğim anlaşılmıyor
    İlginç ama bazı cihazlarda böyle bir sıkıntı var. Ve sorun düzelmiyor . Sorun Yazılımsal değil yeni çıkan sürümle bu sorun giderilebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.