Şimdi Ara

Iphone siri kendi kendine açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 6s kullanıcısıyım. Siri sürekli kendi kendine açılıp “Nasıl yardımcı olabilirim?” diye soruyor sinir oluyorum telefonu kullanamıyorum bu yüzden. Youtubeda video izleyemiyorum sürekli donuyor.

Neden olabilir acaba yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Siri'nin Kendi Kendine Açılması Sorunu ve Çözümleri

Bazı iPhone kullanıcıları, Siri'nin kendi kendine açıldığı bir sorunu bildirmiştir. Bu sorun, çeşitli iPhone modellerinde ve özellikle iPhone 11'de yaygındır.

Siri, iPhone'unda kendiliğinden açılıyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Yanlışlıkla Aktivasyon: Siri, yanlışlıkla güç düğmesine veya ana sayfa düğmesine çok uzun basıldığında etkinleştirilebilir.
    • Kısayollar: Bazı kısayollar, ekran kilitliyken Siri'yi etkinleştirmek üzere ayarlanmış olabilir.
    • Pil Tasarrufu Ayarları: Pil tasarrufu ayarları etkinleştirildiğinde, Siri bazen kendi kendine etkinleşebilir.
    • Yanlış Yüz Tanıma: Yüz tanıma özelliği etkinleştirildiğinde, iPhone'un yüzünü tanıması Siri'yi etkinleştirebilir.
    • Donanım Sorunları: Nadir durumlarda, donanım sorunları Siri'nin kendi kendine açılmasına neden olabilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Yanlışlıkları Kontrol Et: Güç düğmesine veya ana sayfa düğmesine yanlışlıkla çok uzun basıp basmadığını kontrol et.
    • Kısayolları Devre Dışı Bırak: Ayarlar > Siri ve Arama > Tüm Kısayollar'a git ve ekran kilitliyken Siri'yi etkinleştiren kısayolları devre dışı bırak.
    • Pil Tasarrufu Ayarlarını Değiştir: Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı ve Şarj > Azaltılmış Güç Modu'nu kapat.
    • Yüz Tanımayı Yeniden Ayarla: Ayarlar > Face ID ve Parola > Face ID'yi Sıfırla ve yüzünü yeniden kaydet.
    • iPhone'unu Yeniden Başlat: iPhone'unu yeniden başlatmak, geçici aksaklıkları giderebilir.
    • Apple Destek ile İletişime Geç: Sorun devam ederse, Apple Destek ile iletişime geçip donanım sorunlarını ekarte etmek için yardım almalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siri'yi kapat ayarlardan
  • Hocam ayarlardan çıkmıyor öyle bir şey

Edit: Anaammm hocam sanırım kapatabildim ama şimdi de sürekli siriyi aç / siriyi kullanma seçenekleri çıkıyor. Ne büyük belaymış bu siri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 9 Ağustos 2019; 2:3:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.