Bildirim
İphone 6 Soğukta Şarjı Bitiyor
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1olgllu
evet yanlış duymadınız soğukta telefonun şarjı %25 ten %1 e iniyor ve kapanıyor telefon ısınınca şarj tekrar %24 e çıkıyor sıkıntısı ne garantiye bunu nasıl açıklayım ya da videoya mı çekeyim
Soğuk dediğiniz kaç derece? -
soguk mermer in üzerine koyup sarj a taktım sarj olmadı. -
ankaradayım -10 dan daha düşük bu aralar cepte bitiyo şarj -
birsey yapmana gerek yok.hersey normal. sorunun cevabi daha once verildi. forumda aratirsan bulacaksin. -
iphone 6 için konu bulamadım ip4 de felan herkes yaşamış ama ne yapılacağına dair birşey yok -
4s dede aynı sorunu yaşıyorum
Bugün şapkamı çıkarıp cebimde telefona sardım kapanmasın diye, çünkü müziksiz yürümeyi hiç sevmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: bimin aystiisi
4s dede aynı sorunu yaşıyorum
Bugün şapkamı çıkarıp cebimde telefona sardım kapanmasın diye, çünkü müziksiz yürümeyi hiç sevmem.
HELAL valla -
Çalışma prensibinin altında oldugu için telefon kapanır. -10 çalışma prensibinin altinda -
0 derecede şarjı çok çabuk azalıyor (6s) -
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sadece kapanma değil sürekli şarj oranı da değişiyor. Cuma günü apple store a götüreceğim, sonucu yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 27 Ocak 2016; 16:17:49 > -
6s için
Çalışma ortam sıcaklığı:
0° ila 35°C (32° ila 95°F)
Saklama sıcaklığı:
-20° ila 45°C (-4° ila 113°F)
Bağıl nem:
%5 ila %95 yoğuşmasız
Çalışma yüksekliği:
3.000 metreye (10.000 feet) kadar test edilmiştir
Çalışma sınırında oldugunuz icin normal ? -
quote:
Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sadece kapanma değil sürekli şarj oranı da değişiyor. Cuma günü apple store a götüreceğim, sonucu yazarım.
Nerde yaşıyorsunuz ve kaç derece? -
İzmirde yaşıyorum. Çok nadir sıfırın altına düşüyor sıcaklık. Nerdeyse 6 yıldır iphone kullanıyorum, daha önce daha soğuk yerlerde de böyle sorunlar yaşamadım. Durum normal değil. Kesinlikle ya arıza ya da telefonun zayıf bir noktası. Diğer markalarda yaşanmıyor böyle bir sorun. -
-
Durum normal. Bu konuda Apple'ın açıklaması da var.quote:
Orijinalden alıntı: sarpm
İphone 6 soğuk hava da kapanıyor mu
iPhone 5C Soğuktan Kapanması
Iphone 6 Ankara Soğuğunda Kapanıyor
https://support.apple.com/en-us/HT201678
-
2500 tl para verip telefon alıyoruz soğukta sıcakta kapanıyor var mı böyle birşeyquote:
Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart
Durum normal. Bu konuda Apple'ın açıklaması da var.
https://support.apple.com/en-us/HT201678
Alıntıları Göster -
Var. Cihazın çalışma prensibi bu. Kendi kullanım klavuzunda da belirtilmiş yani size kakalanmamış. 2500 tl verdik diye cihaz bizi uzaya da götürmüyor sonuçta değil mi? -
500 tl lik cihaza bir şey olmazken buna bir şey olması sıkıntı nasıl kabul edilebilir bu -
O zaman cevap basit 500tllik cihaz kullanacaksınız.
Benzer içerikler
- iphone ekran parlaklığı sonda ama karanlık
- arayan numara yok ne demek
- digiturk ekranda dönen yuvarlak nasıl kapatılır
- app store güncelleme yaparken başka hesap istiyor
- iphone sıcaklık ölçme
- apple passwords nedir
- iphone uygulama kilidi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X