Şimdi Ara

iphone 6 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım. Telefonumda son 2 haftadır garip bir şey olmaya başladı. Facebook, twitter ya da bunun gibi uygulamalarda 10dakikdan fazla gezdikten sonra ekran bir anda kararıyor ve beyaz elma simgesi ortaya çıkıyor sanki telefon yeni baştan açılıyormuş gibi. 10 saniye o halde duruyor ve ekran açıldığında uygulamalar kapanmış oluyor. Birkaç sitede araştırdım ama böyle bir sorunla karşılaşan kimse görmedim. Sizce ne yapmalıyım? Garantisi hala bitmedi bile Ocak ayında aldım. Bozulmasından çok korkuyorum

• Banada zamanında böyle bir yazılımsal sorun olmuştu. Bir sonraki güncellemede düzelir tahminen. Eğer olmassa telefonunu yedekle ve sıfırla.
  • Güncellemeyi bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kez daha anladımki tr den iphone alınmaz avrupa cihazının gözünü seviyim be apple 3.dünya ülkelerine kakaladığı gibi türkiyeyede swap malları kakalıyor sıkıyorsa almanyada böyle birşey yapsın adamın aklını alırlar aklını almanya bir ambargoya bakar apple yerinden sarsılır yeminle
  • xxxd. X kullanıcısına yanıt
    quote:

xxxd. @ 14 Haziran 2015; 1:32:23

Merhaba arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım. Telefonumda son 2 haftadır garip bir şey olmaya başladı. Facebook, twitter ya da bunun gibi uygulamalarda 10dakikdan fazla gezdikten sonra ekran bir anda kararıyor ve beyaz elma simgesi ortaya çıkıyor sanki telefon yeni baştan açılıyormuş gibi. 10 saniye o halde duruyor ve ekran açıldığında uygulamalar kapanmış oluyor. Birkaç sitede araştırdım ama böyle bir sorunla karşılaşan kimse görmedim. Sizce ne yapmalıyım? Garantisi hala bitmedi bile Ocak ayında aldım. Bozulmasından çok korkuyorum

Bence telefonunun sürümünü geri al. Yani yanı ios 8.2 ise ios 8' e al. Bu güncellemeyi geri almayı internetten bulabilirsin. Düzelmezse arkadaşların dediği gibi bir sonraki güncellemeyi bekle.

Bu durum tamamen yazılımsal bir sorundur.

Tavsiye:

* Arka planda çalışan uygulamaları kaldır.(kullanmıyorsan)!!!!!!!!!!!

* Bluetooth' u kullanmıyorsan kapa

* Ekran parlaklığını kıs.

* Konum servislerini kullanmıyorsan kapa

Böylece işlemci yükünü azaltmış olursun bide böyle dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.