Şimdi Ara

iPhone 6 şu zamanda alınır mı sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İphone 5 ve sonrasında HTC One M8 kullanmaya başladım. Tekrar İphone'a dönmeyi düşünüyorum. Ancak iphone 6s'i beklemeye karar verdim. 6s muhtemelen 2 gb ram ve en düşük 32 gb hafıza ile çıkacak. İleriye dönük düşünmek gerekirse 6s'i tercih etmek daha yerinde olur.
  • Ramden yana sıkıntı şu an ki sürümlerde yok. Muhtemelen IOS9 ' dada olmaz. Fakat IOS10 ' da kullanılan ram artabilir.
  • Alınır dolar artmaya devam ederse zam gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar ile birlikte fiyatta size koymazsa 6s bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Ram'e cok takilmayin arkadaslar ram ekrani daha buyuk olan ipad gibi cihazlarda hissedilir fark yaratir. İphone yaratacigi fark cok hissedilmez.

Aktif olarak internet tarayıcısını kullanıyorsanız yanlış bilgi vermeyelim çok aşırı hissedersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Ram'e cok takilmayin arkadaslar ram ekrani daha buyuk olan ipad gibi cihazlarda hissedilir fark yaratir. İphone yaratacigi fark cok hissedilmez.

Aktif olarak internet tarayıcısını kullanıyorsanız yanlış bilgi vermeyelim çok aşırı hissedersiniz

İpaddeki kadar asiri hissetmezsin ozellikle i6 da

• Hocam apple alanlar android e göre daha fazla yıllar kullanır. şarj konusunda 6s almalısın tabi 64 gb olsun. apple in tek sorunu 16 gb alınca hafıza sıkıntısı maalesef. Yoksa apple her türlü alınır götürür desteğini verir.Yeni cihazın çıkmasına ve satın almana en erken 5-6 ay var bu kadar beklerim dersen 6S ya da 7 mi gelir bilemiyoruz ama şu an 6 ya da 6S her türlü alınır hocam.Daha fazla beklemeyin alın gönül rahatlığı ile kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

İpaddeki kadar asiri hissetmezsin ozellikle i6 da

Çoklu sekme kullanımı hocam kasma vs değil neyse benim önerim 6s beklenmesidir

• Vay be konuya bak :)

• Valla 5s 16gb kullanıyordum Plus 64 gb'a geçtim.

Gayet de memnunum ve büyük ekran + kapasite ile dünya varmış dedim.

Malum dolar kuru ile yeni çıkacak iphone'un rekor fiyatla geleceğini düşünüyorum sene sonu ayrıca. 4,000'e yaklasan fiyatlara hazır olun yıl sonunda 6s 128gb için.
  • Iphone 6 128 gb kullanıyorum. Nedir bu Ram merakı anlamıyorum. Ne değişecek biri bana açıklayabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.