Şimdi Ara

iPhone 6 şu zamanda alınır mı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum telefonlar kendini aştı bilgisayarın yaptığı birçok şeyi yapabilliyor. bu durumda da bilgisayara olan talep azalıyor. e bu durumda da insan kaliteli bir akıllı cihaz almak istiyor. size tam da bu konu da bazı sorular sormak istiyorum. iPhone 6 nasıl bir cihaz şu zamanda alınır mı yoksa eylül ayını bekleyip bir üst model mi alınmalı. iPhone android cihazlar gibi bir süre sonra sıkıyor mu ve 1-1.5 sene sonra yavaşlama oluyor mu. 6 ay dır sony xperia z1 kullanıyorum ilk aldığımdaki kalite hissi azalmaya başladı donmalar olmaya başladı bunu iPhone da da yaşar mıyım sizce ve batarya konusunda beni yarıyolda bırakır mı telefonda yaptıklarım: çok nadir oyun, internette gezinme(gazete okuma, facebook, makalelere bakma), youtube da video izleme, müzik dinleme bu tür eylemlerde beni zor durumda bırakır mı iphone şarjı. fikirlerinizi bekliyorum

• ayrıca 64gb lık model donma yapar mı telefonu zorlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo33ar

ayrıca 64gb lık model donma yapar mı telefonu zorlar mı
    1-Telefondan ne beklediğine bağı.İphone daha kısıtlı bir tlefon.Sıkılabilrisinz.Jb hariç hemen hemen hiç özelleştirme yapamıyorsun
    2-yavaşlama olmuyor.Kesinlikle olmuyor.Sadece gncellersen apple yeni gücellemelerle br nebze de olsa yavşlatıyor cihazları.Onun haricinde ios şişme yapmaz
    3-Paran varsa iphone 6 alınır.6-6s arasında görünüş bakımından hemen hemen hiçirşey değişmiyor.Daha eylüle çok var.Olmadı satarsın üzerine koyar 6s alırsın.
    4-Dediğin kullanım ile 6-7 saat hatta müzik ağırlıklı olursa 8 saatte fazla kullanım süresi alırsın
    5-64 gblık model de özel bir durum mu var bilmiyorum ama varsa bile ilk partilerde vardır.Şu an aldğıında hiçbir sorun olmaz.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo33ar

teşekkürler

ne demek :)
  • Bence 6s beklemelisin,tabi bekleyecek süren ve sabrın varsa,çok şey değişeceğe benziyor.Tabi tipinde bişey bekleme aynısı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Bence 6s beklemelisin,tabi bekleyecek süren ve sabrın varsa,çok şey değişeceğe benziyor.Tabi tipinde bişey bekleme aynısı olacak
    şuan 5s var 6ve 6plusa geçmek mantıklı değil demi 6s i bekliyorum tarifeye ek yapıştıracam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

şuan 5s var 6ve 6plusa geçmek mantıklı değil demi 6s i bekliyorum tarifeye ek yapıştıracam :)

Bence 5s ile 6 arasinda daglar kadar fark var.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    6s açık arayla 6 kullanmama rağmen diğer serilerden iyi olacak çünkü apple ilk defa iphone modellerinde diğer markalar gibi telefonun ramini yükseltiyor ve bu oldukça başarılı olabilir. Bence 5s seni 6s çıkana kadar idare eder ama iş alıcıda bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Bence 5s ile 6 arasinda daglar kadar fark var.

valla hocam ikinci el aldım note2 kullanıyordum 1.400e aldım ama şu yönden iyiki geçmişim diyorum garanti.. apple bi başka garantide. bide 6 ve 6plusa baktım bi ekran büyüyor bide kamera lensi geliştiriliyor sürülüyor piyasaya 6sde ram yükselcekmiş diye duydum kamerada 6plusa göre iyi olur 6si alırım 5sde kenarda durur 2inci telefonum yaparım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusel58

6s açık arayla 6 kullanmama rağmen diğer serilerden iyi olacak çünkü apple ilk defa iphone modellerinde diğer markalar gibi telefonun ramini yükseltiyor ve bu oldukça başarılı olabilir. Bence 5s seni 6s çıkana kadar idare eder ama iş alıcıda bitiyor

S serisi Speed Demekmiş diye bi yerde duymuştum Çünkü İph. 5de 32 bit 5Sde 64 bit Touch ID filan getirdiler,6Sde ram 2mi 1.5mu ne olcakmış öle okumuştum bi yerde şuan leptop yeni aldım kartlar dolu bu kadarda teknoloji delisi öğütücü olmaya gerek yok 5Sde Hala 1.900-2.000e satılıyor.
  • Ram'e cok takilmayin arkadaslar ram ekrani daha buyuk olan ipad gibi cihazlarda hissedilir fark yaratir. İphone yaratacigi fark cok hissedilmez.
  • Ram in yükseltilmesini hız olarak hissedemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

Ram in yükseltilmesini hız olarak hissedemezsin.
    64 bit kendini ilerde hissettirmeye ve oyunlarda 64 bit desteği istemeye başladığında RAMın Faydası ozaman Çıkar diye düşünüyorum çünkü Note2deyken telefon 2gb ram vardı boştayken 1gb sömürüyordu.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bence de en iyisini yaparsın , 5s in piyasası suan uygun onu satıp biraz da üstüne ekleyip 6 rahat alırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Bence de en iyisini yaparsın , 5s in piyasası suan uygun onu satıp biraz da üstüne ekleyip 6 rahat alırsın diye düşünüyorum.

sahibindenden İph.6nın fiyatlara bakıyordum yakın yerlerde biri satıyordu aradım sordum senin teli 1.400e sayarım dedi 600-700 arası isterim üste dedi aslında mantıklı.
  • quote:

quote:

sahibindenden İph.6nın fiyatlara bakıyordum yakın yerlerde biri satıyordu aradım sordum senin teli 1.400e sayarım dedi 600-700 arası isterim üste dedi aslında mantıklı.

Alıntıları Göster
    6s e geçmek daha mantıklı bence

• 64 gb olanla 16 arasinda fark yok. G3 un hafiza degisimiyle degisen donanimiyla karistirdiniz galiba. İos istiyorsaniz ip6,android istiyorsaniz S6 tepe modellerdir.
  • yeni alıyorsanız iPhone 6 her türlü akar
    ben de 1-ay önce aldım beklemenin sonu yok
    rame gelince telefonla bir sıkıntı yok yakın zamanda olacağını da düşünmüyorum

ha ekran boyutu rahatsız etmiyorsa 5S kullanan bekleyebilir
    benim 5 te de açıkçası sıkıntım ekran boyutu dışında yoktu
  • Elinde idare eden bir cihaz varsa bekle.
    Yok diyorsan iPhone 6 öyle kolay kolay eskiyecek bir cihaz değil. Almanda hiçbir sakınca yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.