Şimdi Ara

Iphone 6 t-mobile contract free (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
12.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E dostum burdakiler atarlanmışsın ama daha nerden alındığını bilmiyorsun. Bilgili herkes demiş ki t-mobiledan değil applestoreda alın diye. Kontratsız olması önemli değil unlock olması lazım dşye belirtilmiş.
    Kusura bakma ama sen kendi kafana göre almışsın bize kızıyorsun; daha net ve açık nasıl yazılırdı ki?
    Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 ya imei atlırmı daha doğrsu orjinel iPhonlara imei atılabiliyormu ? Teşşekürlerr şimdiden

-(pasaport gibi bir seçeneğim yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhill10

iPhone 6 ya imei atlırmı daha doğrsu orjinel iPhonlara imei atılabiliyormu ? Teşşekürlerr şimdiden

Maalesef atılmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: lionhill10

iPhone 6 ya imei atlırmı daha doğrsu orjinel iPhonlara imei atılabiliyormu ? Teşşekürlerr şimdiden

Maalesef atılmıyor...

bir yakınım imei attırarak açtını sölemişti i phonu ondan yola çıkarak hollandadan getirtmiştim kesin mi eminmisiniz? telefon nolcak artık para çöpe gitti heralde

• lionhill10 L kullanıcısına yanıt
    Taklit telefondur, ama ısrarla söylüyorsa telefon gelince verin sizinkini de klonlatsın emin olursunuz böylece

• şu an Apple store'da T-mobile harici en alt seçenek olan "Sim-free" seçeneği mevcut. Apple Store'dan Sim-Free almak mı daha mantıklı yoksa T-Mobile contact free cihaz mı almak mantıklıdır? Her ikiside Türkiye'de çalışır mı?
  • sdsng kullanıcısına yanıt
    Tabi ki sim-free..
    İkisi de çalışır ama daha önce forumda bir kaç arkadaşın başına gelmişti contct-free aldıkları halde kilitli çıkmıştı..
  • Merhaba arkadaslar.
    Washington Dc'de 6s telefonuma degisim aldim bugun yalniz turkiyede garanti olan A1688 serisi isteyince Sprint unlocked verebiliriz dediler kabul ettim.

Turkiyede turk sim kartlariyla calisir mi? Problem yasar miyim?

• Arkadaşlar selamlar geçen gün iphone 7 aldım apple sitesinden pre orderdan fakat sim free seçeneği çıkmamış ve t-Mobile seçip 749$+tax ödeyerek satın aldım. unlocked iphone with T-Mobile Sim yazıyordu. Daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ben bu telefonu türkiyede kullanabilirmiyim? yada ne yapmalıyım siparişi iptalmi etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamiRezZ

Arkadaşlar selamlar geçen gün iphone 7 aldım apple sitesinden pre orderdan fakat sim free seçeneği çıkmamış ve t-Mobile seçip 749$+tax ödeyerek satın aldım. unlocked iphone with T-Mobile Sim yazıyordu. Daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ben bu telefonu türkiyede kullanabilirmiyim? yada ne yapmalıyım siparişi iptalmi etmeliyim?

Gecen sene 6s aldim full price t-mobile. Sorun yok Tr de kullaniyorum ;)

• tekrar merhaba rica etsem nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz ve full price t mobile kastınız benim dediğim gibimi? arkadaşlar contact free diyorlar ama apple sitesinde hiç birinde öyle birşey yazmıyor. sadece şu ibare var One-time payment
    $649.00
    Unlocked iPhone with T-Mobile SIM sizce bunu kullanabilirmiyim turkiyede?
  • 6 aydır çok rahatlıkla kullandığım Iphone 6 Plus , T-Mobile tarafından kilitlenmiş IMEI kontrolunu gerçekleştirdim. T-Mobile ile görüştüm onlarda sadece telefon ilk sahibi başvuru yapabilir, eğer borcunu ödemediyse kilit oluşmuş olabilir dediler. Fakat şuan hattım içinde sinyal alıyor hatta 3G fakat aktivasyon geçemiyorum kartla anlam veremedim ? ios 9.2.1

IMEI:3543850######
    Serial Number: F2MN######
    Part Description: iPhone 6 Plus
    Product Version: 9.2.1
    Initial Activation Policy ID: 2136
    Initial Activation Policy Description: US T-Mobile Locked Activation Policy
    Applied Activation Policy ID: 2303
    Applied Activation Policy Description: Multi-Mode Unlock
    Next Tether Policy ID: 2136
    Next Tether Activation Policy Description: US T-Mobile Locked Activation Policy
    First Unbrick Date: 01/03/15
    Unlocked Date: 04/14/16&quot
    Unbricked:
    Unlocked: true
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.