Şimdi Ara

İPHONE 6 ve 6+ 26 EYLÜL'Da TURKCELL Ve Vodafone da!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde teknosa şu note 3'lerde olduğu gibi saat hediyesiyle birlikte satsa tadından yenmez:D Saatleri yılbaşından sonra yollasınlar önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Avea'dan ses yok mu yahu.

Avea' da 26' sında başlatıyor satışları sitesinde öyle yazıyor.
  • Turkcellin cihazları Genpa garantili
  • Bakalım nasıl bir fiyat belirleyecekler, bence yakın bir fiyat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Turkcellde 6 plus 64 gb tarifeye ek 120x24.
    Sadece cihaz bedeli bu dakika,sms ve net yok.

bu fiyata çıksın hemen alırım. ama 128 bekliyorum ben
  • önemli olan gelmesi değil fiyatları ne kadar şişirecekleri. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 16 Eylül 2014; 10:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

Turkcellin cihazları Genpa garantili

Cihazı turkcellden alırsak Genpa garantisi ile Appledan aldığımızzda Apple garantisi arasında nasıl bir fark var ? 100 lira ucuzsa değecek birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

Turkcellin cihazları Genpa garantili

Cihazı turkcellden alırsak Genpa garantisi ile Appledan aldığımızzda Apple garantisi arasında nasıl bir fark var ? 100 lira ucuzsa değecek birşey mi

Bende bunu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s e bakarsak storeda 2150 havale ile 2050 tl idi vatanbilgisayar 2050tl den taksitle satmaya basladi kisa sure sonra 2000 en ucuz gordugu fiyat 1925tl diye hatirliyorum.Yani kampanya filan beklersek en fazla apple store havale fiyatina gore 100-150 lira ucuza alma sansi var ama 14 gun icinde kosulsuz iade sansi oldugu icin ben ciktigi gece havale ile store dan almayi dusunuyorum.

• Arkadaşlar faturalı kontratlı satın almak istesek belli bir süre bu operatörleri kullanma zorunluluğu var mı. Yani ben almak istesem daha önce şukadar süreyle turkcell veya vodafone faturalı kullanıcısı olmanız gerekmektedir derlermi?

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Daha once hic kontratli almadim ama mantiken telefonun taksidi bitene kadar hatti aktif birakman gereklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 16 Eylül 2014; 10:45:21 >
  • Türkiye de kontratlı telefon alınmaz.yurtdışında kontratlı bir telefona max 200-300 dolar-euro öderken , burda peşin satış fiyatından daha pahalıya satılıyor.operatorler telefon başına minumum 1000-1500 kar ediyor.
  • quote:

Böyle gelirse harika olur.
  • ibrahimhd İ kullanıcısına yanıt
    Öyle gelirse herkes alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

İphone 5s e bakarsak storeda 2150 havale ile 2050 tl idi vatanbilgisayar 2050tl den taksitle satmaya basladi kisa sure sonra 2000 en ucuz gordugu fiyat 1925tl diye hatirliyorum.Yani kampanya filan beklersek en fazla apple store havale fiyatina gore 100-150 lira ucuza alma sansi var ama 14 gun icinde kosulsuz iade sansi oldugu icin ben ciktigi gece havale ile store dan almayi dusunuyorum.

Çıktığı gece havale ile ödemeyi seçip zorlu center'dan alma şansımız var mı kesin bilgi olarak? İşi gücü bıraktık bu işe çözüm arıyoruz arkadaş işe bak yav
  • ouz77 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şansınız yok malesef.Zaten ben izmirdeyim mecbur internetten almam gerekiyor.Orada sırada bekliyenler var zaten internetten alınan ürünler farklı bir adresten kargolanıyor stoklarıda ayrıdır zaten.
  • Bence yanlis dusunulen birsey var.mevcut tarifesi 20-30 lira olan birisinin taahhutlu almasi pek uygun olmaz ancak benim gibi 90 liralik tarife kullanilinca avantajli oldugunu dusunuyorum.

Ornek vermek gerekirse 2 sene once i5 almistim vodafonedan 64 luk ilk ciktiginda 2900 civariydi.benim tarifeye aylik 100 liraya almistim.yani 2 senede toplam telefona 2400 odedim.ee kontratli almayip gidip baska bir yerden de taksitli alacaktim arada 500 lira fark oluyordu.

i6 plus i merakla bekliyorum tarife fiyatlarini yine bu sekilde bir hesap olursa yine kontratli almayi dusunuyorum acikcasi

• quote:

hocam yazdığın pek mümkün gözükmüyor. Çünkü zaten 2949tl olan peşin satış fiyatı yerine 24 ay taksitli 2880TL oluyor. turkcell 3500'de n aşağıyı affetmez diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

İPhone 6+ plus 128 gb tarife ücretiyle birlikte 24 ayda toplam 7 milyarı bulur

98 model doğan slx enjeksiyonlu değişeni yok
  • quote:

Bu rakama ancak 16GB ını verirler. Sallamasak iyi olur... Bakınız; mevcut cihaz kampanyalarına ve piyasa fiyatlarına...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.