Şimdi Ara

İPHONE 6 ve 6+ 26 EYLÜL'Da TURKCELL Ve Vodafone da!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtbjk

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Turkcellde 6 plus 64 gb tarifeye ek 120x24.
    Sadece cihaz bedeli bu dakika,sms ve net yok.

hocam yazdığın pek mümkün gözükmüyor. Çünkü zaten 2949tl olan peşin satış fiyatı yerine 24 ay taksitli 2880TL oluyor. turkcell 3500'de n aşağıyı affetmez diye düşünüyorum...

3500 ' de fena değil gibi sanki mi desem. 24 ay için 500 lira makul gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

quote:

hocam yazdığın pek mümkün gözükmüyor. Çünkü zaten 2949tl olan peşin satış fiyatı yerine 24 ay taksitli 2880TL oluyor. turkcell 3500'de n aşağıyı affetmez diye düşünüyorum...

allah aşkına neresi makul.

işbankasından kredi çek, 2500 ü - 2640 olarak 9 ayda ödüyorsun. aylık 290 lira taksit.

kredikartına taksit imkanı hayatta gelmez, turkcell de dibine kadar kökler.

applestore dan siparişi ver. ister havale ile al, yok uğraşamam dersen karttan çektir, tüm parayı karta aktar, bitsin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 16 Eylül 2014; 14:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

quote:

quote:

allah aşkına neresi makul.

işbankasından kredi çek, 2500 ü - 2640 olarak 9 ayda ödüyorsun. aylık 290 lira taksit.

kredikartına taksit imkanı hayatta gelmez, turkcell de dibine kadar kökler.

applestore dan siparişi ver. ister havale ile al, yok uğraşamam dersen karttan çektir, tüm parayı karta aktar, bitsin gitsin.

Oda doğru, aslında telefon için kredi çekmek fikrini hiç düşünmemiştim.

• olmayan parayla telefon almalar, kredi çekmek.. kredi borç batağı dedikleri bu oluyor. kimseyle dalga geçmiyorum, zamanında kısmen benimde başıma geldi.

kredi kartına taksit kalktığı için operatörler bunu fırsat bilip fiyatları iyice kökleyecek :) kontratlı en makul fiyat her zaman olduğu gibi avea da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

olmayan parayla telefon almalar, kredi çekmek.. kredi borç batağı dedikleri bu oluyor. kimseyle dalga geçmiyorum, zamanında kısmen benimde başıma geldi.

kredi kartına taksit kalktığı için operatörler bunu fırsat bilip fiyatları iyice kökleyecek :) kontratlı en makul fiyat her zaman olduğu gibi avea da olur.

dostum bahsettiğin konu kişiden kişiye değişir. lütfen biraz daha dikkatli yazalım. insanlar maaş bordrosunu falan koysun mesaj yazarken o zaman.

sonuçta kredi kartına taksit çekerken de olmayan paranla alıyorsun ama ne var, düzenli bir maaşın var değil mi? önemli olan konu o. babamızın parasını bırakalı 10 sene oldu. mesleğim de mimarlık.
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    siz mesajımda bahsettiğim gruba dahil olmadığınızı bilmeliydiniz. hakikaten sınırlarını zorlayıp telefon alan arkadaşlara söylemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Ucuza satarlar dediğin tarifeli olaramı ucuza peşin alımamı yoksa?

pesin
    nede olsa paralel ithalat satacaklar

• Avea hala 5s in nakit fiyatına 2.105 TL olarak belirtmiş fiyatlar storeye göre yüksek olucaktır nakitte 100 tl kadar.

24 ay kontratlı +500 olarak düşünmenizi tavsiye ederim.

Örnek: ip6 64 gb store fiyatı 2.649 TL iken operatör fiyatı 2.749 TL olacağını ve + 500 eklendiğinde 3.249 TL / 24 ayda 135 tl faturaya ek olabilir

Umarım yanılıyorumdur. Yaptığım karşılaştırmalarda S5 G3 Z2 M8 hepsi bu şekilde
  • Cihazı turkcellden alırsak Genpa garantisi ile Appledan aldığımızzda Apple garantisi arasında nasıl bir fark var ? 100 lira ucuzsa değecek birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

quote:

Bu rakama ancak 16GB ını verirler. Sallamasak iyi olur... Bakınız; mevcut cihaz kampanyalarına ve piyasa fiyatlarına...

Ayın 20 sinde kutu açılımı videosu ile birlikte faturayıda eklerim kim sallamış görürüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

quote:

Bu rakama ancak 16GB ını verirler. Sallamasak iyi olur... Bakınız; mevcut cihaz kampanyalarına ve piyasa fiyatlarına...

Ayın 20 sinde kutu açılımı videosu ile birlikte faturayıda eklerim kim sallamış görürüz.

Kabul

• Faturaya ek alınırsa fiyatı artar mı yada numara taşımada

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışında 800$'lık telefonu 24 ay için 300$'a verirler biz 3000 liralık telefonu 24 ay için 3500'e verdiler diye seviniriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

quote:

quote:

Yurtdışında 800$'lık telefonu 24 ay için 300$'a verirler biz 3000 liralık telefonu 24 ay için 3500'e verdiler diye seviniriz

Maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Eylül 2014; 7:41:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.