Şimdi Ara

IPHONE 6 VE IPHONE 6 PLUS SPIGEN KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç bilmiyorunm bugun spigen metal neo hybrid plus için elime ulaştı güzel şık bir kılıf. kaliteli koruyacakta. geç geldi ama :(
  • Tough armor lie slim armor arasinda kaldim. karar veremiyorum. kalinlik olarak cok fark var mi? tough biraz kaba gibi...
  • apple gözüksün istiosan tough al her ikiside korur.
  • Spigen Plus Neo Hybrid Metal ( Gold edition )
     IPHONE 6 VE IPHONE 6 PLUS SPIGEN KULLANICILAR KULÜBÜ IPHONE 6 VE IPHONE 6 PLUS SPIGEN KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: taha31

quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

şeyma hanım ben o deri kılıfı telefonu 25 eylül gecesi(gece satışındayken teknosadan aldım) şuan kullanmıyorum, çok kullanışsız

1. çok sert deri olduğu için telefonu takması çıkarması çok zor
    2. Rengi Kırımızı olanı kullandım çok şık evet ama 1 hafta sonra kararmalar başladı ve boyandı. Yani boyanmasın diye bir de onu mu düşüneceğim.

şuan en iyi kılıf Spigen Neo Hybrid Metal 99TL (PLUS İÇİN) www.spigen.com.tr

İphone 6 için ise 79 TL falan olması lazım yanlışta biliyor olabilirm

teşekkürler baktım arkasında elmayı gösteren yer delikli olmasa iyi olurdu.

bu nasıl sizce
    http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Case-Neo-Hybrid,PR-715.html

iyi güzel korur bu sadelikten hoşlanıyorsanız mükemmel. ben delikli olanı sipariş verdim.

siparişler biraz geç geliyor sanırsam çok talep var oyüzden

Arkadaşlar 6 plus için spigen neo hybrid metal aldim kılıf 10 numara ama kılıfı çıkaramiyorum metal kısmı cok kasiyo ve tele zarar vercek diye tırsıyorum kutuda öıkarmak içinvalttaki köşelereden çıkartin diyo ama az bişey zorlamama rağmen pek çıkıcak gibi değil lütfen yardımcı olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Spigen Plus Neo Hybrid Metal ( Gold edition )
     IPHONE 6 VE IPHONE 6 PLUS SPIGEN KULLANICILAR KULÜBÜ IPHONE 6 VE IPHONE 6 PLUS SPIGEN KULLANICILAR KULÜBÜ

Hocam aynnisi bende var ama kılıfı nasıl çıkartiyosunuz önce metal bumper mi yoksa 2 si birden mi çıkıyor az zorlamama rağmen cıkaramadim

• Merhaba arkadaşlar bikaç gün önce aldığım spigen tough armor kılıfımı satıyorum 90 liraya aldım 50 liraya isteyene gönderebilirim rengi açık griy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum.Almak istediğim bir model.
    Capsule olan modelini kullanıyorum.Şeffaf ve komple plastik takması ve sökmesi oldukça kolay.
  • Bende 6 plus için neo hybrid metal ve glas tr slim cam ekran koruyucu aldım telefonun gelmesini bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spıgen neo hybrıd ex almayı dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Bende merak ediyorum.Almak istediğim bir model.
    Capsule olan modelini kullanıyorum.Şeffaf ve komple plastik takması ve sökmesi oldukça kolay.

Hocam zahmet olmazsa foto ekleyebılırmısınız?

• quote:

Spigen Plus Neo Hybrid Metal ( Gold edition )

Hocam lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: andruil

n11'den siparis verdiginiz kiliflarin tamami uzak dogudan geliyo.
    Aliexpress'ten ayni kiliflari 7 liraya kargo dahil alabilirsiniz. Sizin aldiklariniz da ordan geliyo zaten. Emin olabilirsiniz. Aliexpress'ten spigen aliyorum kutulu, bandrollu geliyo tabi siparisinize gore. Kutusuz siparisler de var kiliflar icin.

http://m.aliexpress.com/item/2039628590.html?productId=2039628590

Hocam aynı kılıftan bende almayı düşünüyorumda kaç günde gelir acaba.Bu kılıf su an n11 de 109 tl satılıyo sahtemi şimdi bu yani.

• kardeşim biraZ zor çıkıyor bnde çıkaramadım tlfoncu zorladı çıkardı kutusundaki gibi yapacaksın ortadan deneme ilk önce sağdan sonra soldan ikisi beraber çıkıcak

• n11de ucuza buldugunuzu almayın o siteyi pek bilmiyorum resmi mi " gitti "mi " hepsi" gibi mi bilemicem ama spigenin kndi sitesi budur ordan alın kafanız rahat olsun ama şu hybrid metal zor çıkıyor kullanışlı değil pek

• Arkadaşlar İphoneda Android gibi müzik indirebileceğimiz bir uygulama varmı store daki free mp3 filan diyo ama ya uygulamalar bozuk ya ben indiremiyorum. Yokmu acaba mp3 indiren hiç.
  • Element case gelene kadar bende neo hybrid kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.