Şimdi Ara

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 Edge deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iphone6 64gb kullanıcısı oldupumu belirteyim... Bir kaç gün önce bir bayiide s6 inceleme fırsatım oldu ve samsungu tebrik ettim kısa bi hız testi yaptım temel olarak teşhir ürünü olmasına rağmen kamera hariç hepsinde iphone 6 mı geçti rehber dahil :) uzun vadede ne olur bilemiyorum ama samsung yapmış gibi tasarımıda gerçekten aşırı güzel ama önemli olan o telefonu 2-3 sene arası kullananşlmek bunu sağlar mı ilerde göreceğiz
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence S6 Edge 3 sene rahat kullanılır fakat 2 sene sonra güncelleme kesileceği ve Android olduğu için sıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir Telefonlarının içi genelde boş olur. 4-5 ay kullan program vs yükle bak nasıl kasılmaya Başlıyor.

• kesinlikle haklisin suann bir arkadasta var menudeki ve programlardaki laglardan sikayetci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coke019 -- 25 Haziran 2015; 8:37:20 >
  • içinde oyun vs yüklüydü ve teşhir olduğunu belirtme sebebim gelen bir el arıyır giden bir el atıyor o halde yağ gibiydi cihaz ama önemli olan süreklilik tabiki

• S6 çok güzel cihaz tabi ama bence iP6'dan geçmeye gerek yok.S7 çıkınca almak daha mantıklı bence.
  • Ön kamerada pembe noktalar oluştu değişim istedim adamlar tamir edip hakkımı gasp edip cihazı yollamışlar...isterse uçak yapsın almam..kaldıki şarjı yiyen prolar geceden sabaha 89 lara düşmeler ..bir ara kasım kasım kasılmalar ...androidin kaderi bu sanırsam..ve üstüne samsungun saçmalamaları eklenince ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunları zaman gösterecek ama sankş ios da artık bi tık daha üst donanım istiyor büyük ihitmal air2 nin donanımı 6s e gelecek a9 m9 artılarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.