Şimdi Ara

İphone 6 Vs Z3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kamera ve oyun bakımından nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim

• Fiyat farki ve performansa bakinca Z3 kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera için z3 oyun için iphone derim
  • Z3 derim her açıdan...

• z3

• Z3 daha iyi hem iPhone genişletilemiyor hafıza konusunda. Fiyat olarak da Z3 daha uygun.
  • Oyun bakımından iPhone 6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphone'un alınabileceği maddi durumlarda (eğer listede var ise) başka cihazlara bakmaya pek gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Iphone'un alınabileceği maddi durumlarda (eğer listede var ise) başka cihazlara bakmaya pek gerek yok.

Aynen hocam katılıyorum

• Z3 derim ben.
  • Iphone 6 Z2 ile bile kıyaslanamaz.
  • Z3

• alabiliyosan iphone 6 tabiki.
  • TeknolojiyeAtarlananAdam kullanıcısına yanıt
    Hayret G3 önermemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

Hayret G3 önermemişsin

Hocam fanboyluk yaptığımın farkına vardım.Kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmailYZC37

İphone 6mı almalıyım yoksa Z3mü

Kamera ve oyun anlaminda Iphone... Kasma, takilma 0, gayet akici. Kendimde hem iphone5 var, hemde ipad air 2 var. Takilma, kilitlenme, kasma 0. Iphone 5 bile, bazi uygulamalari hala canar gibi calistiriyor, mesela simcity buildit'te takilma yasatmiyor ama biraz gec aciliyor.

Isin performans yonunu gectim, deger kaybi olarak z4 ciktigi zaman z3 alanlar duvara toslayacak, bu mesajimin SS'ini alin... z4 piyasaya ciktiktan 1-2 ay sonra da konu acalim...

Guncel ornek: Haziran'da z2 2200TL'den piyasaya girdi, su an 1600'e bulunuyor (distributor garantili, paralellerle ilgilenmiyorum).

Ha, bu yazdiklarimdan sony dusmani oldugum algilanmasin, mevcut durumda z3 compact ve z2 gayet alinabilir cihazlar Sony portfoyunde.. z3 icin ayni seyi soyleyemem, HTC M9, Samsung Galaxy S6, Lg G4, Xperia Z4 yoldayken 2100 TL gecen senenin amiral gemisi ozelliklerindeki bir Android'e ben vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: İsmailYZC37

İphone 6mı almalıyım yoksa Z3mü

Kamera ve oyun anlaminda Iphone... Kasma, takilma 0, gayet akici. Kendimde hem iphone5 var, hemde ipad air 2 var. Takilma, kilitlenme, kasma 0. Iphone 5 bile, bazi uygulamalari hala canar gibi calistiriyor, mesela simcity buildit'te takilma yasatmiyor ama biraz gec aciliyor.

Isin performans yonunu gectim, deger kaybi olarak z4 ciktigi zaman z3 alanlar duvara toslayacak, bu mesajimin SS'ini alin... z4 piyasaya ciktiktan 1-2 ay sonra da konu acalim...

Guncel ornek: Haziran'da z2 2200TL'den piyasaya girdi, su an 1600'e bulunuyor (distributor garantili, paralellerle ilgilenmiyorum).

Ha, bu yazdiklarimdan sony dusmani oldugum algilanmasin, mevcut durumda z3 compact ve z2 gayet alinabilir cihazlar Sony portfoyunde.. z3 icin ayni seyi soyleyemem, HTC M9, Samsung Galaxy S6, Lg G4, Xperia Z4 yoldayken 2100 TL gecen senenin amiral gemisi ozelliklerindeki bir Android'e ben vermezdim.

1450'ye bile var distribütör Z2.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.