Bildirim
Iphone 6 ya müzik yüklemenin bir çaresi var mıdır ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elbet vardır programı iMovie falan deneyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bedirhanskc
Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum ancak sadece programa indirip izleyip veya dinleyebiliyorum yok mudur bunun bir çaresi mesela bir videoyu slayt yapıp arkaya müzik eklerken programa gidip o müziği seçemiyorum ????
Biraz daha açıklarsanız, hangi programla video altına müzik atıyorsunuz?
Benim tek isteğim telefonuma müzik yüklemek nasıl yaparım bunu
At çöpe gitsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
JB li ise linktunes değil ise kickass sitesinden mp 3 indirip torrentle aşın daha sonra cihazınızı pcye bağlayıp itunes aracılığıyla mğzikler bölümüne atabilirsiniz ben yarım saatte 80 müzik falan attım ( biraz sıkıcı ama kesin çözüm ) ayrıca album kapaklarıda var 👍👌
Burdaki siteler iTunes'dan satın alınıp paylaşılmış siteler. Türkçe şarkı yok yalnız ama yabancı albümlerin büyük bir kısmını bulabilirsiniz.Direk iTunes'dan satın alındığı için kaliteli ve kapak resimleri mevcut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X