Şimdi Ara

iphone 6 yakınlık sensörü/otomatik parlaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler otomatik parlaklık çalışıyor ama aramada kulağıma götürünce kapanmıyor ekran. Aynı sensör otomatik parlaklığı çalıştırıyor ama yakınlığı algılamıyor ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ekranınız orjinal değil ise bu sorunla karşılaşabiliyorsunuz. Telefonunuzun Home tuşuna yaklaşık 10 saniye kadar basılı tutun. Home tuşundan elinizi çekmeden, aynı zamanda power tuşuna da basın. Ekrana gelen kapatma ekranına basarak telefonunuzu kapatın ve sonra tekrar açın sorun devam ediyorsa donanımsal olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anatomistyln kullanıcısına yanıt
    Benim ön kameram bozuktu. Bu yüzden parça değişimi yaptım ön kameram ve otomatik parlaklığım çok düzgün ama yakınlık sensörü gitti. Tekrar mı parça değiştirmem gerek anlamadım.

• Eşimin 6 plusında ekran değişiminden sonra bu durum oldu. Firma sensör değişimi de yaptı ancak düzelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Böyle kullanacağım artık anlaşılan. Biraz da böyle gitsin zaten ben iphone 6yı bi yıl daha kullanır değiştiririm. Peşinde koşup harcadığım zamana değmez. Borçlar var şuan seneye bitiyor o zaman bi 11 veya 11 pro alacağım inşallah. Hem az daha ucuzlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 17 Kasım 2019; 11:40:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.