Şimdi Ara

İPhone 6 ? z3 compact ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

İphone fanboylarına gülüyorum ya
    Tabiki Z3 Compact

Elma armutcu manavlar

Boş konuşma en azından fake hesap açıp kendi mesajlarına destek vermiyorlar . Bakıyorum bu ara fake hesaplarınla kendini +'lamaktan başka birşey yapmıyorsun eskiden birde onla desteklerdin kendini teşekkür ederdin kendine felan

• Git iphone al iphone yillarca seni tasir ve satarken telefona verdigin para bosa gitmez. Sony alacaksin diyelimki uc yil kullancaksn sora hic fiyatina satacaksin telefon 1800 tl olsa satarken 400 e cikarsan yillik tele 450 tl yaklasik kira vereceksin bence cok fazla ve degmez. Ancak bir iphona alacakain 2500 uc yil sora tel elinden 1500 e cikar yillik 300 kusur lirq i6 kira odeyeceksin cokdaha mantikli heleki iphone un kalite sorun cikarmayan stabile yapsini goz onunu alin zc3 sizi 3 yil sorunsuz zor giturur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

İphone fanboylarına gülüyorum ya
    Tabiki Z3 Compact

Elma armutcu manavlar

Boş konuşma en azından fake hesap açıp kendi mesajlarına destek vermiyorlar . Bakıyorum bu ara fake hesaplarınla kendini +'lamaktan başka birşey yapmıyorsun eskiden birde onla desteklerdin kendini teşekkür ederdin kendine felan

Ooo yoktun kac saattir bittimi dershane

Hadi yine iyisin bende onlineim bikac post daha kasarsin arada hadi hadi sanslisin.

Applecilarada tezgah acip yanci olan heee aferin.

Bende olmasam en az 400mesajin eksik olcakti,onbasi olacaktin bak sayemde rutbeleri hizla aliorsun,hircin afacan.

haklısın senin kadar 10 tane fake üyelik açıp hepsiyle ayrı ayrı cevap yazıcak kadar zamanım yok . forumda egonu tatmin et sen

• Arkadaslar tesekkurler ilginize. Esimde ip5 var iosu biliyorum kullanim . Ok rahat ama android kullaniyirum bir haftadir emanet bi samsung eski wander modeli.rom yukledim 4.4.4 kitkat falan derken ugrasmasi zevkli hosuma gitti. Sanirim z3c alacagim tekrar tskler

• Yok yok 80 tane fake uyeligim var g2 ana konusunu bile ben actim her bir hesabimdan girip girip yaziyorum,bana ozel yetkide verdiler her mesajarasi 1dk beklemiorum 20 saniyede bi yaziorum sezercik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 22 Kasım 2014; 20:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

Arkadaslar tesekkurler ilginize. Esimde ip5 var iosu biliyorum kullanim . Ok rahat ama android kullaniyirum bir haftadir emanet bi samsung eski wander modeli.rom yukledim 4.4.4 kitkat falan derken ugrasmasi zevkli hosuma gitti. Sanirim z3c alacagim tekrar tskler

Pisman olacaksin haberin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 öneririm siyah orijinal apple deri kılıfıyla muhteşem
    en ideal ekran boyutu, mükemmel kamera, 1 günü rahatlıkla yük altında çıkaran batarya, kalite, şıklığı, tüm yeni uygulamaları ilk alan ios'u vs...
    birde 2. elde satacağın zaman diğeri para etmeyecek ama iphone 6 her zaman eder
    bu açıdan da düşün
  • iPhone 6 alma imkanı varken Android çukuruna ayak sokulmaz.

İlk başlarda memnun olursun ama uzun vadede iPhone 6 iyidir.
  • hb_kosovali kullanıcısına yanıt
    iPhonein kasasını değiştiremezsin fakat z3c nin arayüzünü google playdan yaptığın birkaç dokunmaya bakar.
  • hb_kosovali kullanıcısına yanıt
    o fiyat farkına değmez.
  • Z3c tabiki ios hapishanesinde ne isin var.

• Benim şahsi düşüncem i6 dır çünkü 2-3 sene stabil hızlı çalışır fazla üzmez bu konuda 2-3 sene önce çıkan androidler şimdi takoz muamelesi görürken i4s ler hala stabil çalışıyor o yüzden i6 diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Swaps1404

Git iphone al iphone yillarca seni tasir ve satarken telefona verdigin para bosa gitmez. Sony alacaksin diyelimki uc yil kullancaksn sora hic fiyatina satacaksin telefon 1800 tl olsa satarken 400 e cikarsan yillik tele 450 tl yaklasik kira vereceksin bence cok fazla ve degmez. Ancak bir iphona alacakain 2500 uc yil sora tel elinden 1500 e cikar yillik 300 kusur lirq i6 kira odeyeceksin cokdaha mantikli heleki iphone un kalite sorun cikarmayan stabile yapsini goz onunu alin zc3 sizi 3 yil sorunsuz zor giturur...

1500e mi? 3 yıl önce çıkan 4s şuan kaç para haberiniz var mı? (Ikinci el olarak)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i6 tasarım olarak sınıfta kaldı.iphone alacaksan 6s i bekle bence.

htc one m8 şu anda çok uygun fiyatlara düştü paralelde.
  • iki cihazında kendilerine gore artı ve eksileri var..
    kişi ihtiyaclarını iyi belirlemeli hatta cihaz ozelliklerinin ihtiyacını karsılma durumunu gore puanlandırıp ona gore secim yapmalı..
    kendim z3 sectim su geçirmezlik benim için olmassa olmazdı mesela..yok stabilite ve uzun sure guncelleme istiyorsanız nexus serisi telefonlar yada iphone alacaksanız..
  • 2 sene kullanacaksan z3compact , 3 sene kullanacaksan iphone6
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.