Şimdi Ara

İPhone 6 ? z3 compact ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan o ki İOS ,kullanıcılarını hız konusunda tatmin ederken günün sonunda enerji için bi sigara molası veriyor şarj istiyor ve sonrasında kaldığı yerden aynı tempoda devam ederken.

Android ; fantazisi bol ve uzun süreli birliktelik yaşatıp ilerleyen zamanda tam heyecanlı noktada benim arabanın ruhsatı nerde diye birsoru sorabiliyor. insanı soğutuyor. gibime geldi. bilmiyorum artık siz ne dersiniz.

farklı bir bakış açısı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

Anlaşılan o ki İOS ,kullanıcılarını hız konusunda tatmin ederken günün sonunda enerji için bi sigara molası veriyor şarj istiyor ve sonrasında kaldığı yerden aynı tempoda devam ederken.

Android ; fantazisi bol ve uzun süreli birliktelik yaşatıp ilerleyen zamanda tam heyecanlı noktada benim arabanın ruhsatı nerde diye birsoru sorabiliyor. insanı soğutuyor. gibime geldi. bilmiyorum artık siz ne dersiniz.

farklı bir bakış açısı işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Ses cikisi gercekten muazzam iphone un (kulakliga gelen ses).. Bende iphone 4 kullaniyordum,g2 aldim.
    Sebebi dedigim gibi bataryadi..
    Ben bu gectigimiz son rock'n coke a gitmistim,orda yasadigin sarj rezaletinden dolayi g2 ciktigi gibi almistim.. ekrani kismama,titresimi kapatmama falab ragmen telefon 1 gunu zor gormustu,kaldiki cok cok az arama,cok cok az mesajlasiyordum,gercekten gitmiyodu batarya diye appledan nefret etmistim,o yuzden android telefon aldim,bide bataryasini arastirmistim,ciktigi gibi almistim bu g2 yi,ama iste sadece bataryasi var,diger konularda eksikleri var bana gore..
    Simdi sonyde cok guzel kamera var,bataryasi iyi,eminin muzik icinde uygundur. Fakat ekrani,malzeme kalitesi ve servisi nasildir bilmiyorum.
    Fakat iphone da tek sikinti bataryasi,okadar..

IOS stabilitesini, iphone'dan bile daha iyi bir muzik kalitesiyle birlestiren HTC One M8 ya da E8 de onerebilirim bu arada.

• Htc almam ya sadece ses icin de =) abim kullaniyor memnun ama,ben bu telefonlar arasinda kaldim =) z3 veya iphone 6 / 6 plus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    ios 8.1.2 çıkmayacak çıksada perf/pil filan etkilemicek ios 8.2 beta yayınlandı direk ona atlicaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

ios 8.1.2 çıkmayacak çıksada perf/pil filan etkilemicek ios 8.2 beta yayınlandı direk ona atlicaklar

8.1.1'de de ben hicbir fark sezmedim zaten de orada vurgulamak istedigim guncelleme destegiydi...

Bu arada iphone 5 sahipleri olarak cidden sansliyiz, gecen sene ios 7'yi alan 4s'ler fena yavaslamisti, sanirim cift cekirdek ve 1gb ram sayesinde iphone 5'ler hala cok iyi durumda.
  • z3c al

6ay aralıklarla konuyu upla lütfen durumu yaz

ne de olsa 6ayda bir cihaz çıkıyor. ocakta z4 tanıtımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasık biti -- 22 Kasım 2014; 20:17:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İphone Candır =)
  • z3 compact iphone 6 çok kolay eziliyor filan hiç uğraşma al geç z3 compact
  • İ6
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

z3 compact iphone 6 çok kolay eziliyor filan hiç uğraşma al geç z3 compact

ezilen 6plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

z3 compact iphone 6 çok kolay eziliyor filan hiç uğraşma al geç z3 compact

ezilen 6plus

zaten öyle dedim iphone 6 eziliyor :)
  • quote:

Forumda buna benzer sorular elbette var ama ip6 cebimde taşırken bükülme sorunu yaşarmıyım endişesi - z3 compact ta ise sony kullanıcılarının arayüzden sıkılma arayüzü beğenmeme olayı kafa karıştırıyor. ikiside çok güzel cihaz evet.

fiyat farkı 550 tl. 2-3 yıl götürsün iyikide bunu almışım deyip pişmanlık yaratmayacak cihazı tercih etmeliyim. Z3C kasa olarak daha güzel geliyor bana karar veremiyorum arkadaşlar.

ilk akıllı telefonum olacak ondan bu kararsızlık. Yardım???

i6
  • quote:

Forumda buna benzer sorular elbette var ama ip6 cebimde taşırken bükülme sorunu yaşarmıyım endişesi - z3 compact ta ise sony kullanıcılarının arayüzden sıkılma arayüzü beğenmeme olayı kafa karıştırıyor. ikiside çok güzel cihaz evet.

fiyat farkı 550 tl. 2-3 yıl götürsün iyikide bunu almışım deyip pişmanlık yaratmayacak cihazı tercih etmeliyim. Z3C kasa olarak daha güzel geliyor bana karar veremiyorum arkadaşlar.

ilk akıllı telefonum olacak ondan bu kararsızlık. Yardım???

i6
  • Sakami bu,z3compact tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone fanboylarına gülüyorum ya
    Tabiki Z3 Compact
  • şu ana dek toplu taşıma araçlarında iki kez ip6 gördüm
    ilginçtir ikisinin de camı çatlaktı ciddi söylüyorum

z3 compacta gelince sadece batarya için bile alınabilecek bir telefon
    arayüzünü de çok dert etme play store'da milyon tane launcher var
    beğendiğini kur kullan arayüz telefon alımında belirleyici olmamalı
    ama ios mu android mi dersen orasını bilmem
  • iphone 6 nere,z3 compact nere.z3c işlemci başarımı olarak iphone 5s i bile yakalayabilmiş değil,ve geçen sene çıkan z1c üzerine performans olarak hiçbirşey koymamış bir telefon.Batarya isteyip ucuz olsun derseniz z3c.Performans,kamera,ekran vs gibi şeyler için iphone 6. Z3compactı iphone 6 ile kıyaslayıp daha güçlü diyen bile var Kanmayın.
  • sonyciler aklınızı çelmesin beyler, dikkat edin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.