Şimdi Ara

Iphone 6 Zorlu Center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler değerli forum üyeleri sizlere birkaç sorum olacaktı benim Iphone 6 64 GB modeli telefonumda donma sarj adaptörü ısınması ayriyetten telefonunda çok aşırı ısınması ve şebeke sorunu olması ben telefonu aldığım yere yani turkcell time mi götürsem yoksa zoruluya mı ayriyetten farkını verip bir üst modelin 64GB olanını alabilirmiyim randevu almak için siteye girdiğimde boş yer yoktu sizce zorlu gibi başka yerlerde varmıdır güvenilir Beşiktaş'ta bir yer varmış garantiliymiş sizce ne yapmayalıyım şimdiden çok teşekkür ederim telefonun taksidi devam etmekde değiştirirsem bir sıkıntı ç

• Farkını vererek başka cihaz alamazsın. Değişim kararı verilirse, elindeki cihaz neyse aynısını alırsın. Zorlu'dan her saat başı randevu alabilirsin. Buralara gidemiyorsan, KVK, Genpa veya Başarı'ya götürebilirsin. İşlem çabuk olsun diyorsan Zorlu veya Akasya.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Zorlu Center ve Akasya'ya şimdi baktım yine randevu için yer yoktu az önce bir yakınımla konuştum onunda böyle problemleri varmı götürmüş 2 gün sonra aramışlar ve ya cihazın yenisi verelim ya da farkını verip bir üst modelini alabilirsin demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihktk

Zorlu Center ve Akasya'ya şimdi baktım yine randevu için yer yoktu az önce bir yakınımla konuştum onunda böyle problemleri varmı götürmüş 2 gün sonra aramışlar ve ya cihazın yenisi verelim ya da farkını verip bir üst modelini alabilirsin demişler

Yakının gerçeği söylemiyor. Ellerinde 4S bile bulunduruyorlar. Apple'da farkını vererek başka bir cihaz almak gibi bir durum yok. Değişecek cihaz misal 6S Rose Gold 16 GB ise verecekleri cihaz da 6S Rose Gold 16GB olacak. Parasını vererek 6S+ alamazsın.

Teyit etmek için Apple müşteri hizmetlerini ara.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Farkını vererek değil olay isterlerse benim telefonumun dengini veriyorlar ama talep üzerine bir üst modeli alabiliyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihktk

Farkını vererek değil olay isterlerse benim telefonumun dengini veriyorlar ama talep üzerine bir üst modeli alabiliyorsun..

Apple müşteri hizmetlerini arayarak gerçeği öğrenebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.