Şimdi Ara

İPHONE 6S 12.1.1 PUBG 60 FPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
34.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Hocam peki sizce oyun neden desteklemiyor iphone 6s ve 7de? Terimleri bilmiyorum, grafik kartı mıdır yoksa işlemci midir ama telefon kaldırmıyor demekki. 8 plus kullanıyorum 60 fpsde parlaklık yarıyı geçerse telefon fazla ısınıp parlaklığı düşürüyor. 8 plus bile zorlanıyor yani. 6s ve 7de açılmaması normal bence
    bende diyorum parlaklık niye kendiliğinden düşüyo
  • mb76 M kullanıcısına yanıt
    aynı grafik ayarlarında daha iyi fps vermez oyun, haklısınız. ama gfx tool ile zaten aynı grafik ayarlarında tutmayıp grafikleri düşürüyorsunuz. bu sayede gerçekten 60fps alıyorsunuz. grafikleriniz de minecraft-vari bir halde oluyor ama bir şekilde oynuyorsunuz. örnek olarak şu videoya bakabilirsiniz:
    MAGICIAN GAMERyoutube
    THE REASON OF MY NO LAG GAMEPLAY | BEST GFX TOOL EVER | THE SECRET OF POTATO GRAPHICS
    https://www.youtube.com/watch?v=upiaGg_my7c

• Arkadaşlar merhabalar.
    8PLUS aldım. Şuan mükemmel ötesi fps alıyorum. Kısa yoldan fps arttırmayı buldum, telefonu değiştirme :)
    İyi forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webci274 W kullanıcısına yanıt
    Gfx tools sayesinde kabul edilebilir derecede fps artışı sağlayan bir telefon yok. Zaten donanımınıza göre oyun otomatik render mesafesini renk bit değerini falan düşürüyor texture çözünürlüğünü minecrafte düşürmek fps artışı pek sağlamıyor, yukardaki arkadaşın dediği gibi fps artırmanın yazılımsal bir yolu YOK. Cihazını değiştireceksin. O videoya gelince izlenme sayısı için saçmalanmış bir video milyonlarca var aynı videodan yukarda da söylemiştim bu videoların başlıklarına kanmayın artık. 7 plusta da 60fps kapalı ama aynı cpu gpuya sahip ipad 6da açık sebebi kocaman aliminyum kasa cihazın throttle değerlerini değiştiriyor ve bu fiziksel donanımsal bişey yazılımsal değil. aynı throttle kernelini 7 plusa yüklersen bataryayı patlatabilirsin sıcaktan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.