Acer Nitro5 Cpu Isınma Sorunu
Abilerim kardeşlerim selamlar,
Acer Nitro5 - i7 12700H - 32GB RAM - RTX3050 ekran kartlı laptopumu kullanmaktayım.
Alalı 4/5 ay oldu memnunum fakat ısınma ile ilgili bir sıkıntım var, CSGO2 oynarken GPU max 60 derecelerde ama CPU 90 derecelere kadar dayanıyor.
Üstelik altında orta dereceli bir soğutucum mevcut. Bu normal bir şey midir? Uzun vadede zarar verir mi nasıl bir yok izlemeliyim?
Saygılar, sevgiler...
Selamın aleyküm donanım ailem.
Yeni Acer Nitro 5 gaming laptop aldım. 512 M2SSD+1TB HDD+32 GB Ram+Nvdia RTX3050+i712700h
Driverlar, programları vs yükleyip hallettim. Fakat sistem içinde iyileştirme açısından ince ayarlar ile ilgili pek bilgim yok.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi daha tam performans kullanmak istiyorum cihazı.
İyi Forumlar...
KULAKLIK ÖNERİSİ
Hayırlı Ramazanlar.
Arkadaşlar kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Sadece müzik dinlemek için. Spor yaparken kullanmıycam.
Daha önceden standart iPhone kulak içi kulaklık kullanıyordum, ses kalitesi çok hoşuma gidiyordu.
Bass benim için bir tık önde. hemen ardından tiz geliyor. 1500-2000 civarı limitim esneklik sağlayabilirim. önerileriniz nelerdir?
Göz gezdirdiklerim
JBL 510/560
Anker soundcore life q35
Hayırlı Forumlar...
Masaüstü bilgisayarda aynı anda iki ekran kartı kullanımı.
Arkadaşlar Merhaba.
Çalıştığım şirkette kullandığım masaüstü bilgisayarda Ryzen5 3400g işlemci ve Geforce GT710 Ekran kartı mevcut.
Çizim programları çalıştırırken Amd'nin grafik işlemcisi ile çalıştırıyorum harici ekran kartına göre daha performanslı.
Merak ettiğim konu, ikisi aynı anda çalışabilir mi?
Herkese İyi Forumlar...
Lightning Kulaklık Apple
|
WALLET UYGULAMASINI KULLANAMIYORUM
MERHABALAR DONANIM HABER SAKİNLERİ.
KONU BAŞLIĞINDA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BİR MARUZATIM OLACAKTI.
WALLET UYGULAMASINA GİRDİĞİMDE '+' İŞARETİ YOK. AYARLARA GİRDİĞİMDE APP STORENİN YANINDA DA APPLE PAY GİBİ ŞEYLERDE YAZMIYOR.
ESKİ CİHAZIMA BAKAYIM DEDİM SIFIRLAYIP '+' İŞARETİDE VAR EKLEME YAPABİLİYORUM, AYARLARDAN KART EKLEME GİBİ ŞEYLERİDE YAPABİLİYORUM. ACABA Bİ AYARINI MI KAPATTIM VEYA BAŞKA BİR SEBEBİ Mİ VARDIR, BİLGİSİ OLAN BİRİSİ AYDINLATABİLİR Mİ RİCA ETSEM...
HAYIRLI FORUMLAR.
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
|
İPHONE 6S 12.1.1 PUBG 60 FPS
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 23.506 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar