ŞÖYLE BİR SIKINTIM VAR, İOS 13 BETA KURDUM 6S CİHAZIMA VE YEDEKLEME YAPTIM ARKADAŞLAR BETA'DEYKEN İTUNNES ÜZERİNDEN BİLGİSAYRIMA. ŞİMDİ BEN İOS 12 YE GERİ DÖNMEK İÇİN DOSYASINI İNDİRDİM VE GERİ DÖNÜŞ YAPRIM FAKAT GÜNCELLEME OLARAK YAPARKEN BAŞTA KENDİ KENDİNE OYUN YAPTI İPTAL ETTİ ÜSTELİK ÇOK AZ BİRŞEY İLERLEMİŞKEN. EE ÖYLE DURUM ÖYLE OLUNCA SİSTEM GİTTİ TELEFONU AÇAR AÇMAZ GÜVENLİ MOD BÖLÜMÜ GELİYOR İTUNNES'A BAĞLANIN DİYE. BENDE MECBUREN GERİ YÜKLEME YAPTIM VE HEEERŞEY GİTTİ. ŞİMDİ NE HİKMETSE 4. DENEMEM VE İOS 13 E GÜNCELLEYEMİYORUM (PROFİLİNİ İNDİRİP). YANİ YÜKLENİYOR AMA SONUNDA BEKLİYOR (2-3 SAAT). KISACA SÖYLEMEM GEREKİRSE İOS 12 DE KULLANIYORUM AMA YEDEKLEMEYİ GERÜ YÜKLEYEMİYORUM ÇÜNKÜ YEDEK BİR ÜST SÜRÜMÜN OLDUĞU İÇİN UYARI VERİYOR İTUNNES. ACİL YARDIMLARINIZI BEKLEMEKTEYİM.
HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.
İş yerinde olduğum için yazım yanlışları yapmışım herkese affola. Bir sorum daha olacak, bir üst ios sürümün iTunnes yedeğindeki fotoğrafları başka bir yol ile alabilir miyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: alihannozcan
İş yerinde olduğum için yazım yanlışları yapmışım herkese affola. Bir sorum daha olacak, bir üst ios sürümün iTunnes yedeğindeki fotoğrafları başka bir yol ile alabilir miyiz.
bildiğim kadarıyla üst sürümde aldığınız yedek alt sürüme geçtiğinizde kullanılamıyor ama deneyimleyen varsa daha net bilgi olur sizin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme