Şimdi Ara

İphone 6s 16gb vs Samsung Note 5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Save The Day

16gb telefon hiç kullanışlı olmaz diye düşünüyorum note 5 al derim

Cok fazla oyun falan oynamıyorum genel olarak oyle dusunerek g2 yı 32gb almıstım 16gb ı bıle kullanmadım sanırım o yüzden yeter diye düşünüyorum ama yetmzsede ilerde şu ürünü alabilirim diye düşündüm ama kullanışlı olur mu bilmiyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/lexar-16gb-jumpdrive-m20i-iphone-ve-ipad-uyumlu-usb-30-bellek.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ben olsam note5 alırdım

neden note 5 hocam mümkünse açabilir misiniz?
  • donanım olarak en güçlü android cihazlardan biri, kalem konforu var, genel olarak daha eğlenceli bir telefon, note 5 de uzun ömürlü bir telefon olacaktır senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let's Go

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

16gb telefon hiç kullanışlı olmaz diye düşünüyorum note 5 al derim

Cok fazla oyun falan oynamıyorum genel olarak oyle dusunerek g2 yı 32gb almıstım 16gb ı bıle kullanmadım sanırım o yüzden yeter diye düşünüyorum ama yetmzsede ilerde şu ürünü alabilirim diye düşündüm ama kullanışlı olur mu bilmiyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/lexar-16gb-jumpdrive-m20i-iphone-ve-ipad-uyumlu-usb-30-bellek.html

Valla sen bilirsin ama ben olsam bu saatten sonra iphone bile olsa 16gb almam

• quote:

donanım olarak en güçlü android cihazlardan biri, kalem konforu var, genel olarak daha eğlenceli bir telefon, note 5 de uzun ömürlü bir telefon olacaktır senin için

Şuan için dediğin gibi en güçlü donanıma sahip telefonlardan biri ama android platformu çok hızlı donanım gelişimi görüyo note 6 için 6gb ram bile gündemde sıkıntı olur mu yeni çıkan modeller ile ve güncelleme olarak android n gündemde muhtemelen almıcaktır diye düşünüyorum bunlar sıkıntı olur mu benim için sizce?
  • dostum note5 dediğimiz telefon en az 2 yıl güncelleme alır daha, note5 ile note6 arasında o kadar fark olmaz, gıdım gıdım veriyorlar zaten yeni donanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Tabi ki ben ekran büyüklüğü dışında 6s derim.
    Şarja dediğim gibi takılmayın tasarruf modu samsung daki gibi değil cidden bayağı etkili çalışıyor ve iphone 5 de bile tasaaruf modu kasmaya ve ya herhangi takılmaya sebep vermiyor oldukça kalitelidir 6s.
    Hem işletim sistemi değişikliği de iyi gelir.

Ayrıca ekleme yapayım tabi ki arada batarya farkı var ama şöyle düşünün
    6s 1715mah
    s7 3000mah

6s ekranı 4.7
    s7 ekran 5.1

6s ekran 750x1334
    s7 ekran 1440x2560

6s 2 çekirdek ve 2gb ram
    s7 8 çekirdek ve 4gb ram

Yani şöyle ki 6s özelliklerini s7 ye eşitlersek bataryası da 2300-2400mah olurdu
    Yani 600mah batarya eksiği s7 de yaklaşık 6 saat internette gezinme ekran süresi alıyorsanız 6s de de 5 saat alırsınız demektir. Bu fark önemli değilse 6s alın düşünmeyin.
    Kaldı ki note 5 5.7 inç devasa bir ekran ona rağmen 3000mah yani s7 den 1 saat rahat eksiği olur.

çok teşekkür ediyorum dostum detaylı açıklaman için bende bu konuda hem fikirim seninle

• quote:

dostum note5 dediğimiz telefon en az 2 yıl güncelleme alır daha, note5 ile note6 arasında o kadar fark olmaz, gıdım gıdım veriyorlar zaten yeni donanımı

Tekrar dikkate alıyorum o zaman note 5 i dostum biraz daha inceliyim
  • 6s ios 9 ile çıktı Apple ios 10, 11, 12, 13 verecek 6s ye yani tam 5 farklı sürüm.
    Ancak 4.0 ile çıkan s3 4.1 ve 4.3 aldı
    Bende bulunan note 2 sadece 1 sene güncelleme aldı 4.1 ile çıktı 4.4 aldı okadar.
    S4 ve note 3 keza öyle 4.3 ile çıkı 4.4 ve 5.0 aldılar o kadar.
    Şimdi note 5 5.1 ile çıktı 6.0 aldı seneye 7.0 alacak ve bitecek Samsungun politikası böyle ama siz bilirsiniz note 5 de eğlenceli ve kaliteli bir telefon ekranı olsun vs. uzun ömürlülük stabilite isterseniz 6s
    multimedyası daha iyi fil dizi izlenmesi daha iyi bir cihaz isterseniz note 5 çok da yazdım buraya kusura bakmayın konu biraz taştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

6s ios 9 ile çıktı Apple ios 10, 11, 12, 13 verecek 6s ye yani tam 5 farklı sürüm.
    Ancak 4.0 ile çıkan s3 4.1 ve 4.3 aldı
    Bende bulunan note 2 sadece 1 sene güncelleme aldı 4.1 ile çıktı 4.4 aldı okadar.
    S4 ve note 3 keza öyle 4.3 ile çıkı 4.4 ve 5.0 aldılar o kadar.
    Şimdi note 5 5.1 ile çıktı 6.0 aldı seneye 7.0 alacak ve bitecek Samsungun politikası böyle ama siz bilirsiniz note 5 de eğlenceli ve kaliteli bir telefon ekranı olsun vs. uzun ömürlülük stabilite isterseniz 6s
    multimedyası daha iyi fil dizi izlenmesi daha iyi bir cihaz isterseniz note 5 çok da yazdım buraya kusura bakmayın konu biraz taştı.

estağfurullah hocam bende sizin gibi arkadaşlar böyle bilgilendirsin diye böyle bi konu açtım. eskiden dizi film falan izliyordum ama bilgisayar ve tv şuan fazlasıyla işimi görüyo o konuda bana daha çok stabilite gerekli şuan 2399 yada 2899tl veriyorsam ben bi telefona note 6 yada 7 , ip7 yada 7s gibi telefonlara geçmeyi düşünmem uzun süre güncel kalması lazım benim için telefonun ve bu konuda iphone çok daha iyi gözüküyor.

• Her iki işletim sistemini kullanmış birisi olarak söylüyorum ve elimde şu anda NOTE 4 var bu telefon geçen sene çıktı ve üzerinde 5.0.2 var 5.1.1 bile değil samsung bir güncelleme verdi ve telefonun pili dayanmıyor eskisi gibi şimdi ise düzeltme sürümü bekliyoruz samsung böyle bir firma işte telefonlar çok güzel evet estetik bir telefon kullanması NOTE alması tasarımı kalemi Vs. Ama bu kadar özelliği olan bir telefona sen 1 sene sonra üvey evlat muamelesi yaparsan orada sıkıntı var her 6 ayda telefon değiştiren birisi değilim zaten o kadar bütçem yok bir telefon alırım uzun süre kullanır perti çıkıncada yenisini alırım NOTE 5 çok güzel cihaz duruşu donanımı çok iyi fakat aldıktan 1 sene sonra cihaz bu duruma düşecekse istediği kadar iyi olsun farketmez 2010 yılında çıkan iphone model telefon 6 sene sonrasının güncellemesini alıyorsa daha da konuşaca pek fazla bir şey kalmıyor benim önerim uzun zaman kullanacaksanız 64 GB 6s sizi uzun yıllar götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Her iki işletim sistemini kullanmış birisi olarak söylüyorum ve elimde şu anda NOTE 4 var bu telefon geçen sene çıktı ve üzerinde 5.0.2 var 5.1.1 bile değil samsung bir güncelleme verdi ve telefonun pili dayanmıyor eskisi gibi şimdi ise düzeltme sürümü bekliyoruz samsung böyle bir firma işte telefonlar çok güzel evet estetik bir telefon kullanması NOTE alması tasarımı kalemi Vs. Ama bu kadar özelliği olan bir telefona sen 1 sene sonra üvey evlat muamelesi yaparsan orada sıkıntı var her 6 ayda telefon değiştiren birisi değilim zaten o kadar bütçem yok bir telefon alırım uzun süre kullanır perti çıkıncada yenisini alırım NOTE 5 çok güzel cihaz duruşu donanımı çok iyi fakat aldıktan 1 sene sonra cihaz bu duruma düşecekse istediği kadar iyi olsun farketmez 2010 yılında çıkan iphone model telefon 6 sene sonrasının güncellemesini alıyorsa daha da konuşaca pek fazla bir şey kalmıyor benim önerim uzun zaman kullanacaksanız 64 GB 6s sizi uzun yıllar götürür

söyledikleriniz beni düşündürmese note5 alıp geçerdim fakat güncelleme tüm androidlerde sıkıntı en üst segment olsa da 1 yıl sonra güncelleme yok yani dediğiniz gibi ama 64gb içinde yeterli bütçem yok dostum daha doğrusu 3k lı fiyatlar çok uçuk geliyo bana 16gb ile idare etmeyi deneyebilirim bi süre hoşuma giderde 16gb bana yetmiyo dersem ilerde model yükseltirken kulağıma küpe olmuş olur diye düşünüyorum

• Ben 1500 tl civarı bakıyorum maddi durumlardan dolayı. Eğer sen bu fiyatları görebileceksen hiç düşünme bir İphone5 kullanıcısı olarak 64GB 6S al geç derim.
    Çalışma arkadaşım bir hanım var Note4 aldı geçtiğimiz sene. İnan benim 5'in batarya sorunu olmasa ve GB yüksek olsa döver. Samsung alma. İlla Android dsiyorsan LG G5 al ki LG G5 de 2300-2400 civarında çıkar yoksa SATAMAZ.
  • Benim Anlamadığım Şey; 2 Cihazında O Kadar Artısını Eksisini Derleyip Toplayıp Bize Neden Soruyorsunuz Onları Toplayabilen Birisi Kendine Uygun Cihazi Seçebilir Zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.