Şimdi Ara

İphone 6s 2gb ram ile çıkarsa ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence iph 5s te 2 gb ram iph 6 da 3 gb ram iphone 6s dede 3 gb ram olmasi gerekiyordu en azindan insanlari tatmin etmesi icin 2 gb ram koyulmaliydi 6s ede koyarlar sa yuh dicem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bence iph 5s te 2 gb ram iph 6 da 3 gb ram iphone 6s dede 3 gb ram olmasi gerekiyordu en azindan insanlari tatmin etmesi icin 2 gb ram koyulmaliydi 6s ede koyarlar sa yuh dicem artik

1 gb ram ile iPhone6'da yapamadığınız tek bir şey yok ki. Hani telefon ram yetersizliği nedeniyle takılsa, bazı uygulamaları açamasa falan anlarım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bence iph 5s te 2 gb ram iph 6 da 3 gb ram iphone 6s dede 3 gb ram olmasi gerekiyordu en azindan insanlari tatmin etmesi icin 2 gb ram koyulmaliydi 6s ede koyarlar sa yuh dicem artik

1 gb ram ile iPhone6'da yapamadığınız tek bir şey yok ki. Hani telefon ram yetersizliği nedeniyle takılsa, bazı uygulamaları açamasa falan anlarım da.

eğer 2 gb ram ile çıkarılırsa 6s arkada kalan 6'yı alanlar saf gibi ortada kalıcak sen şu an piyasının en pahalı telefonunu al 1 sene sonra 2 gb ram ile S modelini çıkarsınlar haliyle uygulamaları ve güncellemeleri 2 gb ram'a göre optimize etsinler kalıyorsun ortada ...

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucta 7 8 tane uygulama yi acinca tekefonda brz yorulma kasilma oluyor ram i 2 gb olsa daha rahat calisacaktir cihaz

• Ben ıphone 5 ile ios 6 dan 8.1 e kadar kullandım bir kez ram yetersizliği yaşamadım. İos8.1 de safari de sekme geçişleri yavaşladı biraz okadar.

• MrThresh M kullanıcısına yanıt
    6s ramsiz çıkacak diyorlar

• 6s in zaten 2 gb ramdan daha az bir ramle çıkma şansı yok 1 gb ram öldü çünkü artık
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Şaka maka adamlar 3 yıldır ram'i artırmıyor

• Cahillik kötü :( kusura bakmayın bu işin bilgiçi değilim ama bu işlerle (bilgisayar telefon vs) 6 yaşımdan beri çok ilgileniyorum mevzuya gelirsek 512MB rami olan 4S kullanıyorum aynı tereddüte düşmüştüm 5 çıktığında ama korkmayın IOs binlerce kişi tarafından desteklediği bütün telefonlar için en iyi ve performanslı şekilde çalışması için tasarlanıyor. Sadece IOs değil Appstore da gördüğün büyük uygulamaların hepsi öyle 2GB rame göre optimize olacak 1GB ram ezik kalacak telefon yanacak kasmaktan ölecek diye birşey yok elbette donanımın fazla olması her zaman iyidir ama bu demek degildirki az donanımla iyi işler ortaya koyulmaz burda Apple bize bunu gösteriyor ios fanları gibi " android gibi 182382 gb rame gerek yok" gibi klişe cümleler kurmayacağım her zaman fazla donanım iyidir fakat bu diğerlerini eskitecek anlamına gelmez umarım kendimi düzgün ifade edebilmişimdir. Bu telefonlara milyarlarca para harcıyosak maliyeti için degil (100doları geçmez maliyeti) yazılım ve Ar-Ge için harcıyoruz. Konudan anlasıdığıma göre 6 kullanıyorsunuz önümüzdeki 4 yıl sorunsuz kullanabileceğinizin garantisini verebilirim

• Bende iphone 8 acaba 16 çekirdekli işlemci ile çıkar mı ? adında bir konu açayımda birazda orda kafa yoralım. Başka arkadaşlarda buna benzer başka konular açsınlar apple çıkarmadan biz icat ederiz süreriz piyasaya.
  • s modellerde donanım ön plandadır her zaman.
    ana modellerde yani rakamlı modellerde kasa değişir ve donanım fazla değişmez.

6s plus a9x işlemci ile gelmeli bence.
    3 çekirdek ve 2gb ram li.
  • Çıkar çıksın çıkabilir, 6s 2gb ram ile çıksın 7-7s-8-8s çıkınca hala 6s kullanacak mısınız? önemli olan bu
  • Doğmamış çocuğa don...
  • Genelde herkes cebindeki modele göre konuşmuş oysaki highwaymouse arkadaşımız çok süper demiş , adamlar 6S le neyapacak ? 5 ile 5S aynımı diye sormak mantıklı burada, 5S ile 6 artık kıyaslanamaz , S serileri kasa değil sadece donanim odaklı gelir rakkamlar ise makyaj tasarım değişiklikleri sunar , bakınız geçmiş tüm model geçişleri 2.2=4 , bunu ben söylemiyorum. 6s de 2gb ram olma ihtimali çok yüksek vede air2 de kullandıkları için artık neredeyse kaçınılmazdır. 2gb ram ihtiyacıda yavaş yavaş hissedilir olmaya başladıda zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s de 1gb ram ile gelecek. Boşuna fantazi yapmayın.... 4 den beri 2gb bekleniyor 1Gb ram hayli hayli yeter .

1gb ram doğru kullanıldığınıda windows çalıştırıyor

Androidin ram pompalaması sistemin çok verimsiz olmasından dolayıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

6s de 1gb ram ile gelecek. Boşuna fantazi yapmayın.... 4 den beri 2gb bekleniyor 1Gb ram hayli hayli yeter .

1gb ram doğru kullanıldığınıda windows çalıştırıyor

Androidin ram pompalaması sistemin çok verimsiz olmasından dolayıdır.

6S'in 1 gb ram ile geleceğini kesin bilsem iphone tercihim olurduda risk alamam
  • İphohe 6s benim tahminime göre a8x işlemci, 2gb ram, biraz daha güçlendirilmiş batarya ile gelicek, sırf bu değişimlerden dolayı dünya kadar satış yapıcak, 1gb ile gelmesi ile daha az satması olasıı çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.