Şimdi Ara

İphone 6s 2gb ram ile çıkarsa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışılmasından sıkıldınız biliyorum ama şöyle bir şüphe içimi kaplıyor iphone 1 gb ram şu an için yetiyor ( her ne kadar bazıları 3 sekmeden sonra vs kasıyor desede ) . Ama iphone 6s , 2 gb ram ile çıkarsa yeni uygulamaları ve güncellemeleri 2 gb ram'a göre optimize edicektir ve bu iphone 6'nın kullanılmasından keyf alınmıyacak hale getirip değerinide çok düşürecek böyle birşey olursa . Sizce apple firması böyle kapitalizm yoluna gider mi ?

Çünkü bu iphone 6'nın hem fiyat değerini hemde performansını aşırı düşürür . Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler .

edit : 5s'ten çok bir farkı var mı 6'nın ?
    Ben cevap vereyim yok sence 6 bu şekilde çıkarılmışken 6s'in bu kadar fark atması adil olur mu ?

onun haricindehttp://www.youtube.com/watch?v=AfFLlBo_7yw bu videoda 35. dakka civarlarında adam gta san andreas oynunda uzun süreli oyunda (30-40dakka) iphone hafif kasmalara ve grafik çökmeleri olabiliyor dedi . Bu konuda hakkında yapabiceleğiniz yorumlar var mı ? özellikle iphone'u olup oyun delisi olanlara soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrThresh -- 7 Kasım 2014; 17:55:30 >

• iphone 5'de 1 gb ram var, 6'da 1 gb ram var. 6s'de de mi 1 gb ram olmalı sana göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikmissa cikmistir cikmamissa cikmamistir
    Ciktikta sonradan cikmadik mi dedik

• quote:

Orijinalden alıntı: çipetpetpet

iphone 5'de 1 gb ram var, 6'da 1 gb ram var. 6s'de de mi 1 gb ram olmalı sana göre?

Evet öyle olmalı eğer bu kadar büyük bir değişikliğe gideceklerse yeni seride çıkarmalılar bunu örneğin 7'de veya iphone 6 da bu 2 gb ram olmalıydı
  • hay sizin 6s nizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S kullanıyorum çok ta memnunum hiç öyle 3 sekmeden sonra kasma gibi bir problem ile de hiç karşılaşmadım . Apple 6s için de 1 gb kullanacaktır su an ki sistemleri gayet optimize çünkü bu konu da sorun yaralananlardan ziyade bakın apple 1 gb ram ile neler yapıyor konuşmaları daha fazladır. Düşüncem o dur ki apple 7 ve ya 7s te 2 vb. Ram e geçebilir optimizasyon olayını ise 2 gb geçtik diye hemen ona göre yapmaz çünkü şahsen bu 5s in daha kolay kolay etkileyeceğini sanmıyorum zira 1 gb ram mevcut üzerinde. Eğer ki zaten apple 2 gb ram ve 4 çekirdek işlemci ile bir de üstüne güzel optimizeli bir cihaz çıkarırsa bilin ki jet telefonlar yavaş yavaş piyasa sürülmeye başlanacak demektir diye düşünmüyor da değilim ara sıra. Hele bir de güzel bir 4.7" metal cam çerçeve kasa kalitesi falan düşünürsek çok iyi bir şey olacaktır. Tabi böyle bir şeyde fiyat tam manasıyla tuzlunun da üstünde olur sanırsam.

• 6s de 1 gb ram 7 de ise 2 gb ye geçeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

5S kullanıyorum çok ta memnunum hiç öyle 3 sekmeden sonra kasma gibi bir problem ile de hiç karşılaşmadım . Apple 6s için de 1 gb kullanacaktır su an ki sistemleri gayet optimize çünkü bu konu da sorun yaralananlardan ziyade bakın apple 1 gb ram ile neler yapıyor konuşmaları daha fazladır. Düşüncem o dur ki apple 7 ve ya 7s te 2 vb. Ram e geçebilir optimizasyon olayını ise 2 gb geçtik diye hemen ona göre yapmaz çünkü şahsen bu 5s in daha kolay kolay etkileyeceğini sanmıyorum zira 1 gb ram mevcut üzerinde. Eğer ki zaten apple 2 gb ram ve 4 çekirdek işlemci ile bir de üstüne güzel optimizeli bir cihaz çıkarırsa bilin ki jet telefonlar yavaş yavaş piyasa sürülmeye başlanacak demektir diye düşünmüyor da değilim ara sıra. Hele bir de güzel bir 4.7" metal cam çerçeve kasa kalitesi falan düşünürsek çok iyi bir şey olacaktır. Tabi böyle bir şeyde fiyat tam manasıyla tuzlunun da üstünde olur sanırsam.

Uzun ve açıklayıcı mesajınız için teşekkür ederim . Bazı seviyesizler forumda açtığım bir konu yüzünden boş boş laflar ediyor . Eğer 2 gb ram çıkmıyacağını bilsem gidip alacağım ancak ne olursa olsun insanın aklında bir şüphe oluyor çünkü eğer 2 gb ram çıkarsa iphone 6 2 gb den önceki son model olacak ve hiçbir özelliği kalmayıp bana sorun yaratacaktır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrThresh

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

5S kullanıyorum çok ta memnunum hiç öyle 3 sekmeden sonra kasma gibi bir problem ile de hiç karşılaşmadım . Apple 6s için de 1 gb kullanacaktır su an ki sistemleri gayet optimize çünkü bu konu da sorun yaralananlardan ziyade bakın apple 1 gb ram ile neler yapıyor konuşmaları daha fazladır. Düşüncem o dur ki apple 7 ve ya 7s te 2 vb. Ram e geçebilir optimizasyon olayını ise 2 gb geçtik diye hemen ona göre yapmaz çünkü şahsen bu 5s in daha kolay kolay etkileyeceğini sanmıyorum zira 1 gb ram mevcut üzerinde. Eğer ki zaten apple 2 gb ram ve 4 çekirdek işlemci ile bir de üstüne güzel optimizeli bir cihaz çıkarırsa bilin ki jet telefonlar yavaş yavaş piyasa sürülmeye başlanacak demektir diye düşünmüyor da değilim ara sıra. Hele bir de güzel bir 4.7" metal cam çerçeve kasa kalitesi falan düşünürsek çok iyi bir şey olacaktır. Tabi böyle bir şeyde fiyat tam manasıyla tuzlunun da üstünde olur sanırsam.

Uzun ve açıklayıcı mesajınız için teşekkür ederim . Bazı seviyesizler forumda açtığım bir konu yüzünden boş boş laflar ediyor . Eğer 2 gb ram çıkmıyacağını bilsem gidip alacağım ancak ne olursa olsun insanın aklında bir şüphe oluyor çünkü eğer 2 gb ram çıkarsa iphone 6 2 gb den önceki son model olacak ve hiçbir özelliği kalmayıp bana sorun yaratacaktır diye düşünüyorum

Hani sürekli öyle düşüncelere dalarsanız telefon da alamazsınız. Açıkçası ben de 4s mi 5s mi alsam diye düşünüyordum yoksa bekleyip 6 mi alayim derken 5s î aldım gitti. Zira 6s te 2gn olacağını sanmıyorum olursa da ben yanılırım da. Ha ola ki mesela 8.1 de ram kullanımı 2 kat arttı neredeyse apple da 8.1 î etraflıca güncellemek yerine oldu da 2 gb ram koyar telefona bilemem su an kullandığınız telefon nedir ne değildir bilmiyorum1 sene daha idare ederse bekleyin görün. Fakat bu seferde 1 gb ile çıkarsa siz de şöyle düşünce olacaktır 7 yi bekleyim bari ond 2 gb olur diye düşüneceksiniz hoppala bir telefon alacaktın 2 sene geçti dersiniz birden yine de size bırakıyorum netice alıcı sizsiniz kendi kararınızı düşünüp verin mantıken

• Yahu 512 mb rami olan iPhone 4S bile IOS 8 i canavar gibi çalıştırıyor. Siz hala 1 GB ram yetmiyor diyorsunuz!!!

2 GB ile çıksa iyi olur. Ama bu ne iPhone 6 ların çöp olacağı anlamına gelir nede iPhone 6S in uçacağı anlamına gelir.

IOS mevcut sistem kaynaklarını çok iyi kullanan bir yazılım işte takmayın kafanıza, keyfini çıkarın. Kullanın, oynayın, mesajlaşın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Yahu 512 mb rami olan iPhone 4S bile IOS 8 i canavar gibi çalıştırıyor. Siz hala 1 GB ram yetmiyor diyorsunuz!!!

2 GB ile çıksa iyi olur. Ama bu ne iPhone 6 ların çöp olacağı anlamına gelir nede iPhone 6S in uçacağı anlamına gelir.

IOS mevcut sistem kaynaklarını çok iyi kullanan bir yazılım işte takmayın kafanıza, keyfini çıkarın. Kullanın, oynayın, mesajlaşın!

Bilmiyorum geçen sene iphone 4 modeli rehberi açarken bile bekletiyordu safari desen telefon donuyordu yeni aldığım cihaz belki cihazım sorunluydu ama sanmıyorum yeni almıştım. Özellikle o iki uygulamada böyle sıkıntı yaşatıyordu
  • 6s çıktığında aynı kasa aynı tasarım olacaksa ki genel Gidişat öyle gösteriyor apple en azından donanımsal Gelişmelere gitsinki 6s'i satabilsin.

Düşünün kasa aynı ram aynı işlemci haydi biraz hızlanmış ama ikisi de 64 bit destekliyor; bu durumda 6s'i nasıl pazarlayacak, nasıl insanları 6 değil de 6s almaya ikna edecek?

Bu sebeplerle ben 6s'in 2gb ramle geleceğini tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

6s çıktığında aynı kasa aynı tasarım olacaksa ki genel Gidişat öyle gösteriyor apple en azından donanımsal Gelişmelere gitsinki 6s'i satabilsin.

Düşünün kasa aynı ram aynı işlemci haydi biraz hızlanmış ama ikisi de 64 bit destekliyor; bu durumda 6s'i nasıl pazarlayacak, nasıl insanları 6 değil de 6s almaya ikna edecek?

Bu sebeplerle ben 6s'in 2gb ramle geleceğini tahmin ediyorum.

Haklılık payı çok yüksek bir mesaj gerçekten . Tabii satması için daha iyi özellikler vs koymalılar ama iphone için 2 gb ram'a geçiş çağ atlamış gibi bir değişim olur en azından benim fikirim öyle 2 gb ram geçişini 7 'ye saklarlarsa hem biz kullanıcıların gözünde apple saygınlık kazanır hemde 7 modelinde çağ atlamış olurlar şahsi fikirlerim bunlar tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrThresh -- 7 Kasım 2014; 13:16:14 >

• Bi anlamadınız Mac ve ios'un ram sömürmediğini
    Windowsla Android gibi 64gb ram koysan yine kullanır zannediyorsunuz

• apple 6s de 2gb rami koyar bence air 2 de bunu gösterdi

• 2 gb ram'e falan gerek yok aşağıdaki şekildeki gibi çıkarsa eğer 6s, 6'yı hemen satıp geçerim buna,yeterki arkadaki çizgiler kaybolup böyle bir tasarımla gelsin
     İphone 6s  2gb ram ile çıkarsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

2 gb ram'e falan gerek yok aşağıdaki şekildeki gibi çıkarsa eğer 6s, 6'yı hemen satıp geçerim buna,yeterki arkadaki çizgiler kaybolup böyle bir tasarımla gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Kasım 2014; 14:54:49 >

• 6s'i 1 gb ram yaptıktan sonra neresini geliştirecekler 6'nın ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

6s'i 1 gb ram yaptıktan sonra neresini geliştirecekler 6'nın ?????

5s'ten çok bir farkı var mı 6'nın ?
    Ben cevap vereyim yok sence 6 bu şekilde çıkarılmışken 6s'in bu kadar fark atması adil olur mu ?

onun haricindehttp://www.youtube.com/watch?v=AfFLlBo_7yw bu videoda 35. dakka civarlarında adam gta san andreas oynunda uzun süreli oyunda (30-40dakka) iphone hafif kasmalara ve grafik çökmeleri olabiliyor dedi . Bu konuda hakkında yapabiceleğiniz yorumlar var mı ? özellikle iphone'u olup oyun delisi olanlara soruyorum

• MrThresh M kullanıcısına yanıt
    5s'le 6 arasında fark yokmu ??
    Adamlar ekranı büyüttü, Pil sorununu halletti ki abim 6 kullanıyor çok yakından takip ediyorum pili çok iyi.
    Ayrı yetten 6s'in bir özelliği artırılmayacaksa çıkarmanın bir mantığı yok dimi ?
    Apple seriyi bitirsin, Sırf millet 2 gb ram'de, yok oyunlar stabilize edilmez, yok o olmaz yok bu olmaz dedi diye. Bunları geçeceksiniz hacılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.