Şimdi Ara

Iphone 6S 32Gb Space Gray 2199 TL Carrefour (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğa yürüyüşlerinde 20 kişilik grupta 8 kişi iphone kullanıyor 8 inin de dünya ile iletişimi kopuyordu kışın. Çünkü aşırı soğuktan kapanıyor telefon stabilize mucizesi sanırım bu da.
  • arkadas bir konu bu kadar mi trol dolu olur ? bos beles , hicbir derde derman olmayan ben en iyisini bilirim mesajlari dolu .. yok o paraya bilmem ne alinirmis .. "bize ne ne alindigindan? kimin kimi tokatladigindan? en fazla kac ettiginden? bu urunu bu fiyata alabiliyor musun? ne bilim, adam ios istiyordur sadece, butcesi buna yetiyordur, adam bu telefonun tipini seviyordur, ozel rengini seviyordur. insanlarin tercihlerinin ve zevklerinin otoritesi siz misiniz ?

ben telefona bu kadar para vermem, ama iphone isteyen icin en iyi iki secenekten birisi 6s , digeri SE , ki ikisi de ayni islemci ve rAM miktarina sahip. 6s isteyen icin de 2200 gayet guzel bir fiyat. bundan sonra bu telefon kampanya ile ancak 2700 olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Nakit 4000 liraya telefon alcam iphone haricinde alınabilir bi telefon göremiyorum. Şamoi havayi falan ilgimi çekmiyo.

7 plus alacam bu arada

Son 1 senedir ip 6 kullanıyorum mennunum
    7 plus’ı as önce Trendyol’da 4000₺’ye gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone alacaksanız yanına powerbank siparişi de verin. Xiaomi redmi note 7 kullanıyorum hem fiyat daha uygun hem pili 4000 Mah.7. 5 saat ekran görüntü süresi alıyorum.

• darica60 D kullanıcısına yanıt
    adamdaki cahilliğe bakar mısın inanılmaz bi cahillik. övdüğü telefon iphone 5. ben de kullandım. en son androide geçerken google drive inmiyordu. çünkü ios 11 gerekiyordu :)) yani bilgilerini kopyalamaya kalksan alamıyorsun içinde kalıyor. mağduriyete bak :)) ama sorsan pillini değiştirip 2 sene daha ip5 kullanır. iphone öven adamlara bakın hiç birinde xs xr göremezsiniz, adam ip6s ile ios savunuyor :))) bırak kardeşim sen savunma hayat vurmuş sana zaten neyin peşindesin :))
  • Ankara'da bu fiyata alabileceğim bir mağaza var mı? Yoksa yarın redmi note 7 alıp geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.