Şimdi Ara

Iphone 6S 32Gb Space Gray 2199 TL Carrefour (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araştıran varmı teşhir ürün falan olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Kağıthane seçince oldu bende hocam, var gözüküyor.
  • Bu saatten sonra da iPhone'a para veren de, ne bileyim...
  • iOS 9 ile kullancaksan iyi telefon aslında ya. Şuan kaç vardı 12 mi
  • stok yok sanırım.
  • Android fanı bir arkadaş cevaplayabilir mi?

6s kaç yılında satışa çıktı?
    O yılda en üst düzey android telefon neydi?

Bugün o telefon ne halde 6s ne halde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine android’ciler hızını alamayıp ios konusuna girmişler. Abi siz kendiniz çalıp oynamaya devam edin. Alacak adam zaten iphone alıyor, iki tane android fanının lafına bakıp almamazlık yapmıyor merak etmeyin.

• Bu fiyat çok yüksek; bu fiyata almak kesinlikle kerizliktir.Bu telefonun android rakibi s6 edge idi ve bende var hala kullanıyorum bataryası hala gayet iyi sıfır yavaşlama var telefonda.Rakibi 6s ise apple bilerek yavaşlatıyor davalık oldu geçen senelerde bilen biliyor
  • Aslında alınabilir. Ancak gerçekten uzun yıllar kullanacağız bence en azından 7 alın zira ötv can yakack. dolar soku ile fiyatlar da artacak.

Iphone se kullanıyorum. donanimi aynı olduğu için biliyorum gayet yeterli donanımı. Bizi 1000 yıl eski telefona mahkum edenler utansın
  • 2.5 senedir iPhone 7 kullanıyorum. Ülke şartlarından ötürü 2 sene daha bunu kullanırım gibi. 2012 den bu yana 4s 5s 6s 7 kullandım Herhalde güncel iPhone fiyatlarından sonra bu son iPhone telefonum olur daha da alınmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

2.5 senedir iPhone 7 kullanıyorum. Ülke şartlarından ötürü 2 sene daha bunu kullanırım gibi. 2012 den bu yana 4s 5s 6s 7 kullandım Herhalde güncel iPhone fiyatlarından sonra bu son iPhone telefonum olur daha da alınmaz.
    Bende iPhone 7 alacaktım 3100 TL ye kadar düşmüştü şuan 3500 ithalatçı olarak daha uyguna bulunabiliyor pili yüzünden vazgeçtim Xiaomi redmi not 7 aldım iPhone 7 her türlü üstün ama not 7 den de memnunum Android'e göre ios uzun ömürlü oluyor

• Taş gibi telefon 2 sene önce 2499 a almıştım.

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Ben Almanya’dan arkadaşıma getirtmiştim ordan da biraz uygun almıştı, kayıt ücreti ile 2.700 gibi bir fiyata geldi o zamanlar bana. Şu an Apple fiyatı 5.400 TL 128 gb olanı. Android telefon hiç kullanmadım 8 senedir iPhone kullanıyorum sırf stabil diye, ama android telefonlar şu an iPhone’ları çoktan solladı her konuda. Stabilite de çoğu üst segment android cihazda mevcut. Aldığınız telefon parasına göre güzel bir ürün daha önce incelemiştim. Bende değiştirecek olursam huawei bir cihaz alacağım bu sefer iPhone senelerdir yerinde sayıyor yeni bir şey yok. 6 6s 7 8 benim gözümde birbirinin kopyası cihazlar. Şimdi X e geçti 3 4 sene daha X in sonuna yeni bir ek getirerek biraz hızlandırarak aynı telefonu satacaklar. :)

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    6s 2015 yılında çıktı

Benim şu anda kullandığım telefon redmi note 3 pro

Abimde 6s vardı yaklaşık 1 yıl önce hızlarını karşılaştırdik benim ki daha hızlıydı

Ben telefonumu 800 tlye aldım 6s 3000 civariymis galiba (gsmarenada 160 € mi için 500€ 6s için yazmışlar)

O zamanlar daha alinabilirmis telefonlar

Şimdi bir iphone 10-15 bin arası ben o fiyatı vereceğime 1.5 bine xiaomi vb. güncel bir şey alıp 1 yıl kullanıp çöpe atsam 7-10 yıl boyunca sürekli sıfır güncel telefon kullanıyorum

Peki iphonecular söylesin hangi iphone 7 yıl dayanıyor

Ysni hava atmak dışında hiçbir mantıklı açıklaması yok iphone almanın android kasıyor ya gibi boş şeylerle sizi kandırarak sizden 3-4 telefon parası alıyorlar yetmiyor bir de keriz yerine koyup telefonu yavaşlatıyorlar ki gidip bir daha alın diye

• xaomi bildiğin çöp telefon daha pc ıcın programı bıle senelerdır calısmıyor ,iphone ıse jb yaparsanız hakkını fazlasıyla verır ama jb yapmayacaksanız androıd telefon daha mantıklı
  • şuan hiçbir bölgede kalmadı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bende 6s, arkadaşımda htc nin telefoncunun 2100 lira verdiği(daha 5-6 aylık) ismini bilmediğim bir telefonu var. HTC pubg yi daha önce açıyor, ben 3 saniye sonra, ben menüde gezerken htc hala yükleniyor ekranında bekliyor.

Alıntıları Göster
    ee nasıl htc önce açıyor onu anlamadım :D ayrıca kimse gelip 5 senelik iphone 5 ilk günkü gibi, hiç bi şekilde kasmıyor demesin lütfen. babam söylese ona inanmam

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    İp5 kullandım dediklerinde alakası yok ekran ufak kamera kötü kaç yıllık telefon bence gereksiz bir övgü söz konusu

• darica60 D kullanıcısına yanıt
    Isırık elmanın efsununda oldukları için anlamazlar hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.