Şimdi Ara

iphone 6s a1688 Sorun ve Garanti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O ara 3G ile hatta edge ile bile problem oluyordu maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Merhaba benzer problemi bende bu aralar yaşıyorum süreç nasıl sonuçlandı acaba?

Oyle uzun uzadıya bir şey yapmana gerek yok kendiliğinden halloluyor. Sabretmek ve restore etmek ben artı bir şey yapmadım açıkcası kendiliğinden düzeldi

• Benim yaşadığım sorunuda açıklama imkanınız varmı ? Paylaşmışım görürsünüz her halde. Buraların yabancısıyım

• Masterkey65 kullanıcısına yanıt
    Maalesef göremedim, burdan yazarsanız yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Konunun cevabını bilmeyenler için paylaşayım:

4G LTE kullanımına alırsanız telefonu o sıkıntıyı yaşarsınız. Çünki LTE seçim kısmında ''Ses ve Veri'' birleşik olduğu için LTE ye aldığınızda telefonu voLTE'ye alıyor. Türkiye'de henüz voLTE olmadığı için sadece hücreseli LTE olarak kullanıyorsunuz, biri sizi aradığında ise telefonu otomatik 3G ye düşürmek zorunda kalıyor. O aradaki bug yüzünden de biri sizi aradığınız ulaşılamıyor diyor.

Yani sonuçta: 3G ile kullanırsanız telefonu bir problem yaşamassınız arama konusunda.

Hocam bu şarjı nasıl etkiler?
    Bildiğim kadrıyla LTE 3G'den daha az şarj harcıyordu.
    Vodafone'da VoLTE var, yani vodafone kullansak sizce şarj artar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Sarj konusunu şöyle açıklayabilirim;

Zaten sizde günlük kullanımlarınızda fark etmişsinizdir, LTE ve 3G arasında değişiklik yaparsanız sinyal gücü 1 diş, 2 diş artıyor veya azalıyor. Bulunduğunuz lokasyondaki LTE alt yapı bağlantısı sağlam ise veri alım ve verimi sağlıklı yaptığı için 3G den az bir farkla pil konusunda önde oluyor. Fakat, İstanbulda dahi bir çok yerde LTE alt yapısı ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşanıyor. LTE alt yapısı tam anlamıyla 3G tarzı bir oturmuşluğa sahip olursa ozaman pil konusunda omu iyi bumu iyi tartışması yapabiliriz. Çünki şuanda 2 diş çekerken 350 mbit bağlantı hızını yakalamaya çalışan bir teknoloji 3G den daha tasarruflu olamaz pil konusunda.

Edit: VoLTE konusunu açıklamamışım onuda anlatayım. VoLTE teknolojisi 4.5G şebekesi üzerinden hizmet verdiği için yukarıdaki anlattıklarım tam anlamıyla gerçekleşmeden pil konusunda bir değişim sağlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 18 Ekim 2016; 9:37:02 >

• Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.