Şimdi Ara

iPhone 6S aşırı ısınma ve pilin hızlı tükenme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
46.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Sadece facebook'u kaldırın, en az 1-1,5 saat batarya daha uzun dayanır.
    Isınmada azalıyor. Ayrıca önemsiz uygulama bildirimlerini kapatın.
    Tavsiyeniz için teşekkürler. Facebook kurulu değil ve pil performans düşüklüğü yüzde 30 lar düzeyinde verimsiz. Birkaç saat olsa kafaya takmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carrot C kullanıcısına yanıt
    Artık batarya değişim zamanı gelmiş sanırım. Akasya veya Zorlu da değiştirtin. Şimdi artık batarya değiştirme ücretini azlttılar sanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır batarya takıldı 6 nisan 2018 tarihinde. Ful şarzda gece 12 de bırakıyorum sabah yüzde elli şarz gitmiş. Ve telefon da sıfırlanmış halde. internet vs yok. Lydia ataşehir servis inceledi normal dedi.

Şimdi size başka bir iphone servisinin başka bir rezilliğini anlatacağım. ikiz iphone 6s 64gb telefonumun bir sim yuvası diğeri ile karışmış. Kvk bostanci servisi telefonuma bakmadi. Garantisi yok, ücretini ödeyerek dahi olsa servis vermedi. Ki benim istediğim servis batarya sorunu nedeniyle. Yani küçüçük sim kart çekmecesini kaybettiğimizde parası ile bile teknik servis vermiyorlar. Misal Düşünün toyota alıyorsunuz lastik cantını değiştirdiniz diye toyota arabanıza servis vermeyi red ediyor. iphone benim gözümde bitmiştir. Binlerce dolar ver telefon al sudan sebeple parası karşılığında bile hizmet alama. iş ahlakından ve etik değerlerden yoksun apple türkiyeyi protesto ediyorum. Benden kazandığınız parayı helal etmiyorum. Sanayi ve ticaret bakanlığı dahil tüm hakkımı arayacağım.

• iOS 11.3.1’e geçince yaşadığım problemdir. Hem şarj olurken adaptörde aşırı ısınma yaşıyorum hem de telefonu kullanırken batarya tarafından ısındığı için süre bayağı kısaldı..

• Enteresan şekilde bir kaç gündür bende de normalden fazla ısınmaya başladı telefon,

Hava sıcaklığı ile ilgili değil, dışarda yağmur yağıyor şakır şakır sürekli

• En son kurduğunuz programları silin kapalı olmasına rağmen bu programlar arka planda telefonu meşgul ediyor ben silince düZeldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.