Şimdi Ara

iPhone 6S+ Bildirimler bozuldu (Tüm bildirimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu gündelik, her zaman kullandığım gibi kullanırken birden (1 hafta önce oldu) tüm bildirimler görünmemeye başladı. Yani nasıl desem:

Whatsapp'a girmedikçe wp'ye gelen mesajlar güncellenmiyor (bir giriyorum sanki internete o an bağlanmışım gibi tüm mesajlar aynı anda geliyor)

Twitter, instagram vs vs hepsi aynı şekilde.

Telefonun & uygulamaların ayar kısmında bildirimler açık. Sıkıntı ne olabilir? En azından 3-4 ay daha idare etmesi lazımdı telefonun ve şuan işimi çok zorlaştırıyor

• up

• 6S telefonumda aynı sorunla karşılaşmıştım. Birkaç sene önce konu açtığımda cevap gelmemişti kimseden, sonrasında kendiliğinden düzeldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt

Çok garip bir şey hocam. İşin kötü yanı internette herhangi bir yazı yok bununla ilgili. Neyse bende bekleyim bakalım biraz. Telefonu sıfırlasam mı diye düşündüm ama bir ton şey kurmam gerekiyor sonrasında üşeniyorum. Ne kadar sürmüştü senin düzelmesi?

• The Management kullanıcısına yanıt
    1 hafta kadar sonra düzelmişti. Sıfırlama yapmadım, whatsapp güncellemesi falan da yapmadım. Bekledim ve kendiliğinden geçmişti. Sizde de aynısı mi olur bilemiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaplanda uygulama yenilemeyi açıp kapatırdım ama muhtemelen onunla alakalı değil.

• Hepsini denedim hocam

Arka plan uyg yenileme

Whatsapp bildirimler

Telefon bildirimler vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Management kullanıcısına yanıt

sürümünüz nedir?

• ios 15.1 hocam fakat güncelledikten hemen sonra bozulmadı.

• Anladığım kadarıyla 15.x sürümlerinde genel bir sorun varmış, bazı insanlar uygulamayı silip tekrar yükleyip çözebilmiş sorunu. Onun dışında pek fazla yapılabilecek bir şey gözükmüyor (sonraki güncellemeyi ya da sorunun kendi kendine çözülmesini beklemek dışında).

• Teşekkür ederim hocam dün wp'yi silip yükledim; fakat değişen bir şey olmadı. Diğer güncellemeyi bekleyeyim bari

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.