Şimdi Ara

İphone 6s camı çatlak diye ilgilenmiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 05.02.2017 de iphone 6s aldım zamanınds çok problemler ile karşılaştım ama çoğunu çözdüler, bundan yaklaşık 1 ay önce zorlu apple storye gittim. Bataryam ile ilgili problem olduğunu ve değiştirmelerini istedim, oradaki arkadaş ise daha batarya ömrünüz iyi şimdi değiştirmeyin aralığa doğru gelin en iyisi dedi ve bu benim aklıma yattı. Tam telefona randevu aldım götüreceğim telefonu düşürdüm ve ön camı kırıldı ama o kadar çok büyük bir kırık bile değil (home tuşunun sol alt tarafına bakar iseniz görürsünüz) hemen apple destek ile konuştum ve telefonu cam tarafından açtıkları için camınız paramparça olacak o yüzden 999TL verip telefonun camını yaptırmaz iseniz hiçbir şekilde size yardımcı olamayacağız ve garantiniz devre dışı kalacak diyor. Sizce tüketici hakem heyetine başvuru yapmalıymıyım? Bundan 2 ay önce arkadaşımın ekranı daha çok kırılmıştı onda problem var diye hatta telefonu değiştirdiler. Özellikle bu konu başına gelenler yorum yaparsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama iphoneler cam tarafından açıldığı paramparça olma ihtimali yüksek (yani yalan söylemiyorlar orda)
  • Telefonun ekranını açmak için ana ekran tuşunun üzerindeki cam boşluktan çekerek çıkartıyorlar. Camı kırık şekilde o işlemi yapmaya kalkarlarsa cam ellerinde kalır ve suç üzerlerinde olur. Maalesef ki haklılar, ekranı değiştirmeniz gerekiyor. 999 TL vermenize gerek yok, dokunmatik çalışıyorsa güvenilir bir teknik servisten 150-300 TL bandında yaptırabilirsiniz.
  • Evet ön camdan açıyorlar ama camın altına bir şey soktukları zaman kırılmıyor, zamanında teknik serviste çalıştığım için biliyorum bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bersanozgurel B kullanıcısına yanıt
    Cam zaten kırık, en küçük baskıda daha fazla çatlamaya müsait, riske girmiyorlar kısaca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.