Şimdi Ara

Iphone 6S ekran solukluğu (2 Gunluk Cihaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Arkadaşlar Iphone 6S'i alalı 3 gün oldu ilk gün farkına varamadım taaki akşam rehbere numaraları kaydedene kadar ekranın sol üst kısmında gözle görülür bir solukluk mevcut, İstanbul'da fazla kalamayacağım için aldığım yer yerine Zorlu Apple Store götürdüm hemen baktılar görevli arkadaştar farketti ekrandaki durumu hemen randevu oluşturdu 5 gün sonrasına o gün tüm aparatları ve kimliğimi alıp gelmemi söyledi. Şimdi sizce arkadaşlar cihaz değişi mi yapılır mı? Ekran değişimi istemiyorum sonuçta ben cihazı sıfır aldım sıfır bir cihazın ekran değişimi mi olur? Konu hakkında ki fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorludan aldiysan sifir almaya caliş yada sifir vermeleri lazim zorluda 14 gün içerisinde değişim geri iade etme gibi şansin var kendilerine iletip sifir kutu cihaz değişimi istedigini söyle bastirman dile getirmen lazim..

• Yine geldi "okron doğoşomo ostomoyorom" diyen biri!

Ben söylemekten bıktım, siz ve sizin gibiler anlamamakta hala diretiyor!

Senin sorunun giderildiği takdirde ekran değişimiymiş cihaz değişimiymiş önemli olmamalı. Sonuçta işin görülmüş oluyor.

Bu tiplere ayar oluyorum arkadaş! "Geldi yine tipini..." karikatürünü atmak vardı ya, neyse!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Zorludan aldiysan sifir almaya caliş yada sifir vermeleri lazim zorluda 14 gün içerisinde değişim geri iade etme gibi şansin var kendilerine iletip sifir kutu cihaz değişimi istedigini söyle bastirman dile getirmen lazim..

Vatan'dan almıştım onlar bayram tatili vs olduğu için 30 günü bulcağını söylediler ben direk kendim Zorlu'ya götürmeyi tercih ettim. Randevu verdiler bakalım cihaz değişimi konusunda sonuna kadar ısrarcı olacağım tabi ki 1 ay ayıplı mal süresi varmış vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Yine geldi "okron doğoşomo ostomoyorom" diyen biri!

Senin sorunun giderildiği takdirde ekran değişimiymiş cihaz değişimiymiş önemli olmamalı. Sonuçta işin görülmüş oluyor.

Bu tiplere ayar oluyorum arkadaş! "Geldi yine tipini..." karikatürünü atmak vardı ya, neyse!

Kardeşim benim formu sürekli inceleyen biri değilim ben sadece sorunumu dile getirdim sende düzgünce cevap verebilirdin yada vermezsin olur biter böyle konuşmana gerek yok. Herkesin fikrine saygı duymayıda öğren derim.

Fikrini paylaştığın için teşkler..

• holleybullet H kullanıcısına yanıt
    Blokla gitsin hocam salla böyle diyenleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coke019

Blokla gitsin hocam salla böyle diyenleri

Gerek yok boşver :)

• holleybullet H kullanıcısına yanıt
    Birader sizin gibi düşünenler yüzünden apple artık eskisi kadar ilgilenmiyor, telefonunun sorunu ekran değişimi ile düzeliyorsa ekranı değiştirirler yine bozulursa yine değişir yine bozulursa değişim yapılır. Bu kadar basit eskide kaldı o değişim olayı onarılmayacak ürünler değişiyor sadeve

• quote:

Hayatında kaç kere 0 mal aldında 1 hafta içinde bozuk çıktı tamir ettirdin.Ya da tamir ettirdin içine sindi.Sıfır dediğiniz mal veya ürün 1 hafta içinde bozulamaz bozulmamalı bozulursada değişimi yapılmalı bunu istemekte insanların en doğal hakkı.Haberlerde gördünüz mü bilmiyorum 100.000 liraya sıfır mercedes alan adamın arabası aldığı gün bozuluyo, adama parça değişmesi gerektiğini söyleyip 2 hafta süre veriyolar.Adamda mercedesi yakıyodu bilmem anlatabildim mi nasıl bir durum olduğunu.O dediğin repliğide bence kendin hakediyosun fazlasıyla ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugunay35

quote:

Hayatında kaç kere 0 mal aldında 1 hafta içinde bozuk çıktı tamir ettirdin.Ya da tamir ettirdin içine sindi.Sıfır dediğiniz mal veya ürün 1 hafta içinde bozulamaz bozulmamalı bozulursada değişimi yapılmalı bunu istemekte insanların en doğal hakkı.Haberlerde gördünüz mü bilmiyorum 100.000 liraya sıfır mercedes alan adamın arabası aldığı gün bozuluyo, adama parça değişmesi gerektiğini söyleyip 2 hafta süre veriyolar.Adamda mercedesi yakıyodu bilmem anlatabildim mi nasıl bir durum olduğunu.O dediğin repliğide bence kendin hakediyosun fazlasıyla ;)

Bütün iPhone’larımı sıfır aldım. Hiçbir kutudan arızalı çıkmadı ama sonrasında bu arızalardan değişim alarak da, panel değişimi yaptırarak da kurtuldum. Kardeşim, anlatamıyorum. Sonuçta parça da değişse senin sorunun gideriliyor. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Sizin gibi mağara adamları yüzünden eskiden gördüğüm muameleyi göremiyorum Apple Store'da veya teknik servislerde.

Adamın cihazında sorun bulunmamış, tutturmuş da "doğoşom ostoyorom" diye. Kardeşim sorun olsa zaten Apple gereğini yapar. 6s'imde ışık sızdırması vardı. Cihazı teslim ettim. Ön panel değişimi oldu. Cihazı alıp teşekkür ettim. Mağduriyetim giderildi mi? Evet. İlla "doğoşom olocok ponol ostomoyorom" mu demeliydim? Az medeni olun ya! Önce bi medeni olun, sonra gelip burada bik bik ötün. Anasını satayım Apple ürün alan şirketi satın aldı sanıyor. Bir afralar bir tafralar.

Mercedes'in sahibi de tuhafmış. Sorun parçayla giderilecekmiş işte. Neyin kafasını yaşıyor?! Mağara adamı her yerde mağara adamı demek! Ha iPhone kuyruğunda ha Mercedes bayiide.

Madem sıfır ürün aldığınızda PARÇA DEĞİŞİMİ olması zorunuza bu kadar gidiyorsa almayın sıfır ürün siz de! İkinci el alın, hem siz rahat edin hem de böyle saçma konular okumak zorunda bıraktığınız bizler de rahat edelim.

Kolay gelmeye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 27 Ağustos 2017; 6:55:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin gibiler yüzünden bırakın apple zorluyu filan ülkenin durumu ortada koyunluğa fazlasıyla alışmıssınız herkesinde sizin yolunuzdan gitmesini istiyorsunuz.Mesele parça değişimi cihaz değişimi değil bunu ayırt etçek olgunluğa erişebilseymişsiniz keşke.Zaten 1 ay 2 ay 5 ay sonra bozulan cihazlara tamir olması kadar doğal bir durum yok.Lakin bu ülkede ve dünyada tüketici hakları denen bir şey var Amerikada aldığınız herhangi bir elektronik ürünü nedensizce bir ay içersinde kullanmış olsanız bile değiştirebiliyorsunuz.Burda ise durum şu 2 günlük cihazın bozuk çıkması ve tamire gitmesi.Seyehate çıkcaksınız elinizde başka telefon yok vs bir sürü neden varken cihazın neden tamire gitsin ki.Yada hevesle para biriktirip araba alıyosunuz araba aldığınız gün bozuluyo tamire gidiyo 1 ay parça beklencek filan.Neyse anlayan arkadaşlar çoktan anladı belki sizde ufak bi gelişim gösterirsiniz.

Mercedesini yakan adamın linki buda:https://www.youtube.com/watch?v=qAGMnxwU-y4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.