Şimdi Ara

iPhone 6s Ekranda siyah leke-gölge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay önce İngiltere'den getirttiğim iPhone 6s telefonumun ekranının sol kenarının orta kısmında siyah bi gölge var.Hiçbir fiziksel darbe va almadığı halde oluştu.Ya ben ki telefonun kamerası çıkıntılı diye telefonu masaya koyarken bile arkası üstüne koymayan altına peçete seren bi insanım.Böyle kendi hatam olmadan fabrika hatası ile karşılaşmak çok can sıkıcı .Aksarayda yaşıyorum ve şehrimde herhangi bir apple servisi yok.Ama sorun değil bu durum için İstanbul aos'a bile giderim.Size sorum gelirsek ,Servise gitsem yeter mi yoksa İstanbul aos'a mı gitmeliyim? Ve Ekran değişimi mi yaptırayım (sonuçta daha garanti kapsamında) yoksa sıfır cihazla değişimini mi isteyim? Fotoğrafları aşağıda.

http://i.hizliresim.com/5Yadoz.jpg

http://i.hizliresim.com/A3Dm0v.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KTB96 -- 18 Eylül 2016; 13:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Ekranda Siyah Leke Sorunu

iPhone 6s kullanıcıları, ekranlarında siyah leke veya gölge oluşumuyla ilgili sorunlar bildirmiştir. Bu sorun, cihazın ekranının bir bölümünde, özellikle de ekranın üst kısmında veya köşelerinde görülen koyu renkli bir leke veya gölge olarak kendini gösterir.

Siyah leke sorunu, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir:

• Ekran panelindeki donanım arızası
    • Ekran konektörünün gevşemesi
    • Ekran üzerinde basınç oluşması

Bu sorunu gidermek için birkaç adım uygulayabilirsin:

• Cihazını yeniden başlat: Bu, küçük yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Ekran koruyucunu çıkar: Ekran koruyucusu, ekran üzerinde basınç oluşturabilir ve siyah leke sorununa neden olabilir.
    • Cihazını güncelle: En son iOS güncellemesi, ekran sorunlarını gidermeye yönelik düzeltmeler içerebilir.

Bu adımlar sorunu çözmezse, cihazını yetkili bir Apple servis merkezine götürmen gerekebilir.

Siyah leke sorunu, iPhone 6s cihazlarında bildirilen yaygın bir sorundur. Sorunu gidermek için yukarıdaki adımları izleyerek cihazının ekranını eski haline getirebilirsin. Sorun devam ederse, profesyonel yardım alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de yarın iki 6 ile zorluya gidiyorum benzer sorun bende de kenarlarda sararma var değişim isteyeceğim keisnlikle değişim isteyin.
  • ekranları değiştirip vermezlerse iyi. Daha önce forumdan bir çok kişi gitti ekran değiştirip geri geldiler. Umarın sizde cihaz değişimi olur. Ki 64 ve 16'lığın store'larda satıştan çekildiğini düşünecek olursak durum biraz daha vahim.
  • @AlicanNalbat Peki ekran değişimi yaptırtsak garanti kapsamında?Sence bi sıkıntı olur mu cihazın ekranı değişimi sırasında?Tecrüben varsa dinlemek isterim kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.